KOMIČAR SPREMA BOMBU

Pete Davidson snima show za Netflix: ‘Otkrit će sve o vezi s Kim Kardashian i svađi s Kanye Westom‘

Kontroverzni komičar napušta kultni američki show "Saturday Night Live" i pokreće novu karijeru, snima filmove i serije

Pete Davidson

 Fernando Ramales/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Fernando Ramales/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Komičar Pete Davidson navodno je odlučio da će napustiti 'Saturday Night Live' nakon osam godina u NBC-evoj kultnoj emisiji.

Pete je, inače, dio stalne postave komičara SNL-a, koji ga je i proslavio. Ranije je dao naslutiti da je spreman otići iz showa, još 2020. godine, kada je u intervjuu rekao: 'Razgovarao sam s puno ljudi o odlasku', dodajući: 'To je teško učiniti jer ne želim otići prerano'.

Kako pišu strani mediji, njegovo posljednje pojavljivanje bit će ovog vikenda, 21. svibnja s voditeljicom Natashe Lyonne.

Komičar se prvi put pridružio showu 2014. godine, sa samo 20 godina kao jedan od najmlađih članova glumačke ekipe ikad.

Postao je najpoznatiji u seriji skečeva u kojoj glumi lika Chada koji se prvi put pojavio 2016. godine. Četiri godine kasnije Davidson je snimio film temeljen na njegovom životu, 'Kralj Staten Islanda' gdje je progovorio o tome kako se nosio s posljedicama smrti svog oca Scotta Davidsona koji je poginuo u terorističkim napadima 11. rujna.

U ožujku je Deadline otkrio da je Davidson propustio neke epizode 47. sezone jer je snimao horor po nazivu 'Dom' u kojem igra glavnu ulogu. Film je režirao James DeMonaco.

Nedavno je Davidson postao poznat diljem svijeta zahvaljujući svojoj vezi s reality zvijezdom Kim Kardashian, i burnom svađom na društvenim mrežama s njezinim bivšim suprugom Kayneom Westom.

image

Kim Kardashian i Pete Davidson na Met Gali

Angela Weiss/Afp

Iako nije otkrio koji su mu daljnji planovi, puno energije, pišu strani mediji, usmjerava na filmsku i televizijsku scenu jer se sprema objaviti svoj stand up specijal na Netflixu, gdje se očekuje da će otkriti detalje svoje veze s Kardashian. Izlazak je predviđen za 13. lipanj.

Davidson je također otkrio da stvara TV emisiju 'Bupkis', temeljenu na njegovom životu. Glumica Eddie Falco, koju mnogi poznaju iz serije 'Sporanos', tumačit će ulogu njegove majke i već je izrazila uzbuđenje oko novog angažmana. Još je nepoznato kada će show biti emitiran.

Nedugo nakon što su se pojavile vijesti o Davidsonovom odlasku, Deadline je izvijestio da će njegove kolege Kate McKinnon, Aidy Bryant i Kyle Mooney također napustiti show nakon ovog vikenda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:55