VJENČANJE

PETI BRAK ZA GARYJA OLDMANA Oženio spisateljicu: 'Nisam ponosan na svoje ljubavne brodolome, ali učim iz pogrešaka. Praksom do savršenstva'

 Getty Images for Prada

Gary Oldman oženio se peti put, i to još prije nekoliko tjedana na intimnoj ceremoniji u kući njegova menadžera Douga Urbanskija u Los Angelesu, prenose strani mediji.

Engleski glumac i spisateljica Gisele Schmidt vjenčano prstenje pokazali su na crvenom tepihu na Toronto Film Festivalu, a šuška se kako se par zaljubio na poslovnom sastanku - naime, Gisele je prije dvije godine pisala o Garyjevoj drugoj strasti, fotografiji, nakon čega su i započeli vezu.

Junak filmova "Peti element", "Drakula" i "Harry Potter" iza sebe ima četiri propala braka.

S prvom suprugom, također glumicom Lesley Manville, bio je od 1987. do 1989., a par ima sina Alfieja (28).

I brak s kolegicom Umom Thurman trajao je samo dvije godine.

S trećom ženom, fotografkinjom Donyjom Fiorentino, 59-godišnji glumac dobio je sinove Gullivera (20) i Charlieja (18), a četvrti brak s britanskom pjevačicom Alexandrom Alex Edenborough trajao je najdulje, sedam godina. Par se službeno razveo 2015., a Gary je svojedobno izjavio kako nisu uspjeli kao supružnici zbog prevelike razlike u godinama.

- Naravno da nisam ponosan na svoje bračne brodolome, ali učim iz pogrešaka. Kako se ono kaže: 'Praksom do savršenstva'. Nadam se da će tako biti i u mojem slučaju - zaključio je Oldman.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 15:50