BIZARAN PRIZOR

Pijani holivudski glumac izbačen iz restorana, zamijenili ga za beskućnika

Pio je skupocjen viski i tekile prije nego što je postao ratoboran u restoranu
Nicolas Cage
 Niu Bo/Imaginechina/Imaginechina Via Afp

Holivudski glumac Nicolas Cage izbačen je iz jednog restorana u Los Angelesu nakon što se pijan sukobio s osobljem restorana. Da bi stvar bila još bizarnija, očevici su glumca, koji je dobio Oscara za ulogu kronično depresivnog alkoholičara u filmu "Leaving Las Vegas", zabunom zamijenili za beskućnika.

Cage je pio skupocjen viski i tekile prije nego što je postao ratoboran u restoranu, a u snimci koju je objavio The Sun može se vidjeti kako glumac sjedi u hlačama leopard uzorka i bos pokušava navući japanke prije nego što je zateturao i počeo vikati. Izbačen je iz restorana, a zaposlenica ga je pokušala spriječiti u njegovom pokušaju da se vrati u restoran.

Ovaj se incident dogodio nakon emocionalno vrlo teške godine za slavnog glumca. Cage je, naime, izgubio majku Joy Vogelsang te se peti put oženio.

"Bili smo u baru kada smo isprva pomislili da je to neki potpuno pijani i lud beskućnik. Šokiralo nas je kad smo shvatili da je to Nicolas Cage. Bio je potpuno ubijen i ušao je u sukob s osobljem. Stvarno je bio u lošem stanju i hodao je okolo bosonog. Osoblje nam je reklo da je pio tekile i viski Macallan iz 1980. godine. Derao se na ljude i pokušavao se potući, a zatim ga je osoblje restorana zamolilo da ode. Bio je toliko pijan da nije mogao navući japanke na noge", rekao je anonimni izvor za The Sun.

Snimku možete pogledati ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:49