NOVA DRAMA

Pijanu Ukrajinku dva policajca pokušala strpati u auto, ona urlikala: ‘Volim te, Tony!‘

Nakon što je ostavio ženu i djecu zbog ukrajinske izbjeglice, odlučio je prekinuti i s njom, a sada je uslijedila nova drama...

Tony Garnett i Sofija

 Facebook

Nakon što je 30-godišnji zaštitar iz Velike Britanije Tony Garnett ostavio ukrajinsku izbjeglicu Sofiju Karkadim (22), koju je primio u svoj dom i zbog koje je ostavio partnericu i njihovu djecu, nju je uhitila policija. A onda je uslijedila nova velika drama ravna onoj iz španjolskih sapunica.

Naime, Sofia je uhvaćena nakon što je pokušala nogom razvaliti njegova ulazna vrata, pritom vičući: ‘Volim te, Tony!‘ Pozvana je policija, koja ju je pronašla kako se skriva u grmlju nakon što je očajnički pokušala ponovno pridobiti svog dečka. Ali Tony joj je odbio otvoriti vrata, piše Daily Mail.

Što se točno dogodilo?

Policija je navodno rekla Ukrajinki da se drži podalje nakon što je Tony prijavio svađu koja se dogodila u subotu navečer, a koja je uslijedila nakon što joj je rekao da je njihova četveromjesečna veza gotova. Optužio ju je da je u subotu navečer nožem oštetila zid u unajmljenoj kući u Bradfordu u Zapadnome Yorkshireu gdje su zajedno živjeli. Sve njezine stvari već je, kaže, spakirao u crne vreće. Donedavnoj ljubavnici zamjera i to što se miješala u njegov odnos s njegove dvije kćeri u dobi od tri i šest godina.

Ona je nakon toga napustila njihov dom, ali se sinoć opet vratila kad su je susjedi čuli kako viče na Tonyja, a nakon što je nekoliko puta nogom šutnula vrata, stigla je i policija. Kad su se pojavila vozila s upaljenim plavim svjetlima, Sofia se popela na zid vrta i nestala u noći.

Krenula je policijska pretraga, a zatim je pronađena kako se skriva u grmlju. Dok su je dva policajca odvodila, Ukrajinka se derala: "Tony, volim te. Molim te, pođi sa mnom!"

Puštena da se vrati u Ukrajinu

Nakon što je odvedena na ispitivanje, puštena je bez optužnice.

Vjeruje se da je policajcima rekla da se želi vratiti svojoj obitelji u domovini. Njezina viza za izbjeglice koja vrijedi šest mjeseci ističe za nekoliko tjedana, a Tony je izjavio da zbog toga ‘nema više što tražiti u njegovoj zemlji‘.

"Više nismo zajedno i nema razloga da ostane ovdje", rekao je za Daily Mail i dodao: "Nisam želio da bude optužena za bilo što. Mislim da je prošla kroz puno toga i morate suosjećati barem s činjenicom da dolazi iz zemlje koja je napadnuta. Ona je iz Kijeva, grada koji zapravo nije toliko pogođen kao neki drugi dijelovi Ukrajine. Stoga se nadam da će biti sigurna kad se vrati natrag svojoj obitelji."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 06:39