BILI SU ‘IT‘ PAR

Pikanterije iz veze Brada Pitta i Jennifer Aniston: ‘Bojala se da će im seks promijeniti odnos‘

Čak 16 godina nakon njihova razvoda javnost spekulira o devetomjesečnoj apstinenciji koju je glumica navodno nametnula bivšem suprugu
Brad Pitt i Jennifer Aniston 
 BORIS HORVAT/AFP

Jennifer Aniston (51) i Brad Pitt (57) počeli su se viđati 1998. godine nakon što su im njihovi agenti dogovorili spoj. Odmah su postali novi zlatni par Hollywooda, nakon pet mjeseci bajkovite romanse "pale" su zaruke, vjenčanje je uslijedilo u srpnju 2000., a pet godina poslije njihov razvod šokirao je svijet slavnih i brojne obožavatelje.

No kako piše britanski tabloid Daily Star, omiljena holivudska glumica i zvijezda hit TV serije "Prijatelji" natjerala je svog muškarca na dugih devet mjeseci apstinencije, što bi značilo da su se zaručili prije nego što su konzumirali vezu.

- Jennifer se navodno bojala da će im seks pokvariti odnos i zato nije htjela žuriti. Tad je to smatrala najmudrijom odlukom koju je mogla donijeti. Zamislite da Bradu Pittu kažete kako mora čekati na seks! - ispričao je svojedobno izvor blizak bivšim supružnicima za The Mirror.

Strani mediji također pišu kako je glumački par napokon završio u krevetu tijekom romantičnog vikenda u Acapulcu u Meksiku, na Valentinovo 1999., samo pet mjeseci prije vjenčanja.

- Odmah smo znali da smo pronašli nešto posebno jedno u drugome. Bili smo nerazdvojni već od drugog spoja. Bio je to jedan od onih čudnih osjećaja kad jednostavno znaš da je to to, kao da nam je bilo suđeno - govorila je Aniston u vrijeme najveće ljubavi s Pittom.

Iako par nikad nije ni potvrdio ni opovrgnuo tvrdnje o devetomjesečnoj apstinenciji, Brad je u jednom intervjuu otkrio pikanteriju iz intimnog života s Jennifer.

- U njezinu domu na Beverly Hillsu imali smo ogromnu mramornu kadu. Dok sam uređivao tu kupaonicu, svakojake stvari padale su mi na um... Pretpostavljam da mi je um u to vrijeme bio prilično prljav - rekao je glumac 2001. godine u intervjuu za magazin W.

Razvod je bio bolan, ali bivši supružnici danas su u dobrim odnosima.

- Apsolutno se divim Bradu i ponosna sam na njega. Međusobno se poštujemo i cijenimo. Ništa ne traje zauvijek, pa ni bajke, teško je u to vjerovati, prevelik je to pritisak - izjavila je Aniston nakon bračnog brodoloma, u trenutku kad je Pitt već bio u ozbiljnoj vezi s kolegicom Angelinom Jolie (45).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. ožujak 2024 22:43