ISKRENO O LJUBAVI

Pink priznala: ‘Da nije bilo te žene, suprug i ja ne bismo 14 godina ostali u braku‘

‘Godinama sam mu prigovarala da nije prisutan, da me ne čuje i ne razumije u emocionalnom smislu‘, rekla je pjevačica
Glazbenica Pink
 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Američka pop zvijezda Pink progovorila je o svom 14-godišnjem braku s Coreyjem Hartom. Otkrila je da stabilan i čvrst brak duguje svojoj dugogodišnjoj bračnoj terapeutkinji Vanessi Inn.

- Mnogi su me kritizirali jer sam priznala da sa suprugom idem na bračna savjetovanja. No mislim da je to najbolja stvar za naš brak i da je Inn jedini razlog zašto se i dalje nalazimo u njemu - iskreno je progovorila Pink na Instagramu u razgovoru koji je vodila s tom američkom bračnom terapeutkinjom.

Pink je također otkrila i detalje iz bračnog života.

View this post on Instagram

@innvanessa

A post shared by P!NK (@pink) on

- Godinama sam suprugu prigovarala da nije prisutan, da me ne čuje i ne razumije u emocionalnom smislu. Kad nam je Vanessa rekla da napokon zašutimo i stavimo ruke jedno drugome na srce i pogledamo se, shvatila sam da sam cijelo vrijeme pretjerivala i da sam zapravo ja bila ta koja je samo pričala - priznala je Pink koja s Coreyjem ima 9-godišnju kćer Willow i trogodišnjeg sina Jamesona.

image
Pink sa suprugom Coreyjem Hartom
Xavier Collin/image Press Agency/The Mega Agency/Profimedia

- Muž i žena govore dva različita jezika i u jednom trenutku potrebna vam je treća strana koja će rečeno prevesti umjesto vas, a u tome je nama pomogla Vanessa i da nje nije bilo, moj suprug i ja više ne bismo bili zajedno - zaključila je Pink.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:20