POSLJEDICE PREKIDA

Pique i nova cura ne obaziru se na Shakiru: ‘Eno ih, ljubili su se, grlili i mazili na utakmici...‘

Prošlog je tjedna Shakira objavila svoju novu pjesmu u suradnji s Bizarrapom i dotakla se propalog odnosa

Clara Chía i Gerard Piqué

 David Oller/Contactophoto/Profimedia/David Oller/contactophoto/profimedia

Nakon što je Shakira uzburkala društvene mreže i glazbeni svijet, Gerard Pique i Clara Chia, glavni akteri teksta nove pjesme kolumbijske pjevačice, čine se ipak smirenima i nastavljaju uživati ​​u svojoj romansi, kao da se ništa nije dogodilo, piše Marca.

image

Shakira

Adria Puig/Anadolu Agency Via Afp

Prošlog je tjedna Shakira objavila svoju novu pjesmu u suradnji s Bizarrapom i u nekoliko sati već je imala milijune pregleda, točnije 154 milijuna do ovog četvrtka. Dodatno, tisuće su analizirale komentare koji aludiraju na Piquea, njezina dugogodišnjeg partnera, i Claru Chia, Gerardovu sadašnju djevojku s kojom je bio nevjeran popularnoj pjevačici.

Lorena Vazquez, novinarka koja prati novosti o Shakiri i njen rad, komentirala je da su Pique i Clara viđeni zajedno te su djelovali vrlo bezbrižni te da, unatoč glasinama da je između njih došlo do krize prije nekoliko tjedana, izgledaju vrlo sretno. Naime, to se pokazalo i kada je Clara bila u društvu Gerarda na utakmici "Kings Leaguea", nove "lige kraljeva" u kojoj su streameri i bivši igrači zaduženi za 12 klubova koji će se boriti za slavu svake nedjelje od siječnja 2023. godine.

- Ljubili su se, grlili i mazili u javnosti pokazujući da je to veza koja sada jača - rekla je novinarka koja nije stala na stranu Kolumbijke, ali je rekla da je razumljivo što je pustila u javnost pjesmu s tim tekstom.

- Tražiti od Shakire da poštuje osobu s kojom je Pique bio nevjeran malo je nerealno i komplicirano - zaključila je novinarka.

image

Shakira

Castel Franck/abaca/shutterstock/Castel Franck/abaca/shutterstock

Spomenuta je novinarka rekla kako kod rastanka obično postoje dvije verzije, a Shakirina verzija je da joj je bivši partner bio nevjeran, dok je bivši nogometaš ostao pun poštovanja.

- Postoji trenutak u pjesmi koji kaže da čak i ako je moli, ona se ne planira vratiti. Ono što mi Piqueove okolnosti kažu je da se to nikada nije dogodilo otkako je napustio njezin dom sredinom ožujka - dodala je novinarka Vazquez.

Dok Pique i Clara nastavljaju svoju vezu bez ikakvih problema, Shakira nastavlja s karijerom i već priprema svoj novu pjesmu, suradnju s Karolom G-jem, s kojim je snimila spot u Barceloni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:11