NOVA ROMANSA

Pique ljubi 12 godina mlađu studenticu: Tko je fatalna Clara koja je Shakiri preotela nogometaša?

Manje od tri mjeseca nakon razlaza s popularnom pjevačicom, Gerard Pique viđen je kako se ljubi s drugom, mlađom ženom

Gerard Pique, Shakira i Clara Chia Marti

 Profimedia/Instagram

Manje od tri mjeseca nakon razlaza s popularnom pjevačicom Shakirom, nogometaš Gerard Pique pojavio se u javnosti sa svojom novom djevojkom Clarom Chia Marti. Mnoge je zato zainteresiralo tko je ta fatalna studentica s kojom izlazi španjolska nogometna zvijezda nakon prekida 12-godišnje veze s kolumbijskom pjevačicom.

Par je fotografiran kako se strastveno ljubi na festivalu Summerfest Cerdanya u Kataloniji, gdje nisu baš pozorno pratili nastup umjetnika Danija Martína.

Čime se bavi Clara Chia Marti?

Clara navodno radi za Piqueovu filmsku i TV produkcijsku tvrtku Kosmos, gdje je zadužena za posebna događanja s obzirom na to da je studirala odnose s javnošću. Gerard Pique naveden je na web stranici tvrtke kao osnivač, glavni izvršni direktor i predsjednik, kao i predsjednik uprave.

Clara je prisutna i na društvenim mrežama. Na Instagramu ima svoj privatni profil na kojem prati samo 21 osobu, no također ima i posebnu stranicu za svoje obožavatelje, za koju tvrdi da ju je ona autorizirala. Taj profil prati samo 108 drugih profila, uključujući i profil Gerarda Piquea, kao i službeni profil Kosmos Studios.

Ne smeta im razlika u godinama

Nogometaš ima 35 godina, dok je Clara 12 godina mlađa od njega, odnosno ima 23 godine. To je bila velika promjena u odnosu na njegovu vezu sa Shakirom, jer je ona 10 godina starija od Piquea.

Shakira i Pique prekinuli su u lipnju ove godine. Slavni par upoznao se 2010. na snimanju videospota za njezinu pjesmu ‘Waka Waka‘, koja je postala himna Svjetskog nogometnog prvenstva. Svoju su vezu službeno potvrdili u ožujku 2011., a zajedno imaju dvojicu sinova, Milana i Sashu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. prosinac 2022 12:27