MUKE PO CLARI

Pique u šetnji s novom curom: Ona se zabila u jumbo plakat, on ‘umro‘ od smijeha

Clara je sramežljivo hodala iza nogometaša držeći ga za ruku, sakrivena iza sunčanih naočala

Gerard Pique i njegova nova djevojka

 Profimedia

Umirovljeni nogometaš Gerard Pique i njegova nova djevojka Clara Chia Mart, s kojom je vjerojatno prevario bivšu partnericu Shakiru, snimljeni su kako šetaju Barcelonom, no umjesto zaljubljenih pogleda ili odjevnih kombinacija, svi pričaju o gafu nove Piqueove djevojke.

image
Europa Press/Zuma Press/Profimedia/Europa Press/zuma Press/profimedia

Spomenuti par, koji je u vezi već mjesecima, na ulicama Barcelone presreo je reporter Europa Pressa i zasuo mladu Claru brojnim pitanjima, većinski o psihološkom liječenju na koje je primljena zbog, kako ona tvrdi, napadaja panike za koje je zaslužna cijela zavrzlama oko Shakire i njezinog odnosa s nogometašem. U hodu, Pique je pokušao odbaciti pitanja novinara i negirati sve tvrdnje.

image
Europa Press/Contactophoto/Profimedia/Europa Press/contactophoto/profimedia

- Napadaj tjeskobe? Napadaj tjeskobe? Imati napadaj tjeskobe je komplicirano. Molim vas, stvarno - rekao je kroz smijeh i nastavio svojim putem bez osvrtanja nazad. Doduše, Clara je sramežljivo hodala iza njega držeći ga za ruku sakrivena iza sunčanih naočala. A onda se, pri skrivanju od fotografa i novinara čija su pitanja smatrali napornima i uporno ih negirali, Clara slučajno zabila u "jumbo" plakat. Pique se nije previše obazirao i odigrao je cijelu situaciju poprilično ležerno, zagrlivši svoju novu djevojku. Nastavio se smijati njezinoj nespretnosti te su krenuli dalje niz ulicu.

image
Europa Press/Zuma Press/Profimedia/Europa Press/zuma Press/profimedia

Očigledno, ovaj je par nakon nekoliko mjeseci skrivanja i raznih nagađanja odlučio podijeliti svoju zaljubljenost sa svijetom, a 36-godišnji Pique je nedavno na Instagramu objavio njihovu prvu zajedničku fotografiju koja je izazvala brojne negativne komentare.

image
Europa Press/Zuma Press/Profimedia/Europa Press/zuma Press/profimedia

Dok Pique i Clara nastavljaju svoju vezu bez ikakvih problema, Shakira nastavlja s karijerom i već priprema novu pjesmu, suradnju s glazbenicom Karol G, s kojom je snimila spot u Barceloni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 17:09