ŠPANJOLSKI MEDIJI

‘Piquéova majka je šakom udarila Shakiru pred njezinom djecom! A slušajte samo što je bio razlog...‘

Do fizičkog sukoba je navodno došlo kada je kolumbijska zviejzda bivšoj svekrvi predbacila jer je sudjelovala u prikrivanju Gerardove prevare

Shakira i Montserrat Bernabéu

 -/The Photo One/Profimedia/-/the Photo One/profimedia

Shakira se navodno fizički sukobila s majkom Gerarda Piquéa, Montserrat Bernabéu. Prema glasinama, do svađe je došlo kada je kolumbijska zvijezda predbacila predbacila svojoj bivšoj svekrvi da je pokušala sakriti izvanbračne veze svog sina s Clarom Chíom.

Prema španjolskim medijima, Piquéova majka je jednu od svojih kuća dala Gerardu Piquéu kako bi mogao provoditi vrijeme s Clarom Chíom. Novinarka Laura Fa tvrdi da je, dok je Shakira trebala rame za plakanje, Bernabéu bila suučesnica u skrivanju Piquéove afere, što je jako povrijedilo Shakirine osjećaje i uznemirilo je.

image

Gerard Piqué i Clara Chía

Europa Press/Contactophoto/Profimedia/Europa Press/contactophoto/profimedia

Španjolske lokalne novine objavile su da je jedan član obitelji Piqué-Mebarak svjedočio fizičkom obračunu među dvjema ženama. Anonimni izvor otkrio je da je Montserrat šakom udarila Shakiru pred bivšim nogometašem i njihovo dvoje djece, Sashom i Milanom.

Incident je Shakiru razbjesnio pa se distancirala od bivše svekrve. Iako to nijedna strana nije potvrdila, neki obožavatelji pjevačicu nagovaraju da pokrene tužbu protiv Montserrat i Piquéa.

Cijela ta nemila scena u javnosti je otkrivena usred Shakirine druge velike brige. Naime, njezina majka Nidia Ripoll, kako pišu britanski mediji, hitno je prevezena u bolnicu, a uzrok je krvni ugrušak. Stanje joj je stabilizirano i izvan je životne opasnosti te bi uskoro trebala biti puštena na kućnu njegu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 20:32