BIO JOJ JE IGRAČKA?

Pjevač (51) opleo po slavnoj bivšoj (61): ‘Uzela mi je najbolje godine života! Sva sreća, sad sam s 34-godišnjakinjom!‘

Bili su zajedno 17 godina, a sada je uvjeren da se nikada nije željela udati za njega...

Vanessa Feltz, Ben Ofoedu i Precious Muir

 Profimedia/

Britanski pjevač Ben Ofoedu (51) žestoko je iskritizirao svoju bivšu djevojku, TV zvijezdu Vanessu Feltz (61) te je poručio da mu je ona ‘ukrala najbolje godine života‘ i iskoristila ga jer joj je bio samo ‘melem za oči‘.

Pjevač Phats & Smalla, koji je najpoznatiji upravo po vezi sa spomenutom gospođom, rekao je za Daily Mail da je puno sretniji sa svojom novom djevojkom, 34-godišnjom Precious Muir, jer je razlika od 10 godina između njega i Vanesse ‘proizvela određene nesigurnosti‘.

Prošlo je nešto više od godinu dana otkako su Ben i Vanessa prekinuli svoju 17-godišnju vezu, nakon što ga je ona optužila za nevjeru. Kasnije je priznao da je spavao s jednom ženom, a da je s drugom izmjenjivao neprimjerene poruke.

No, otkako je Vanessa javno raskrinkala njegovu nevjeru, Ben tvrdi da on ‘skuplja komadiće sebe‘ jer se ona potrudila da on ispadne negativac u javnosti te dodaje da se on osjeća ‘zlostavljano‘.

Nakon toga je u njegov život ušetala Precious, za koju kaže da se s njom osjeća kao da i on ponovno ima 34 godine, što je bila dob kada je upoznao bivšu zaručnicu Vanessu, za koju je pak tvrdio da se nikada nije htjela udati za njega.

image

Precious Muir

Instagram/precious Muir/

"Što se tiče moje prošle veze, nisam baš bio pametan u vezi toga. Nisam doživljavao kakva je to osoba, ljubav me zaslijepila. Mislio sam da ljubav pobjeđuje sve, ali to nije tako. Dao sam nekome četvrtinu svoga života i na kraju nisam dobio ništa od toga... To mi je apsolutno srceparajuće. Upoznao sam Vanessu kad mi je bilo 34, proživio sam s njom 17 godina i uvijek je sve bilo onako kako je ona željela. Sada sam s Precious, ponovno se osjećam kao da imam 34 godine, i kao da sam vratio svoj život nazad. Imam iste težnje koje sam imao s 34", objasnio je.

"Veselim se svijetloj budućnosti, još puno Dana zaljubljenih koje ćemo provesti zajedno, zajedničkom životu i djeci... Te su stvari meni nevjerojatno uzbudljive. Precious je učinila da se osjećam kao da sam dobio svoj život natrag", dodao je.

Njih su se dvoje upoznali na jednom showbiz događanju, nakon što je on odustao od potrage za ljubavlju putem aplikacija za dejtanje. Precious je model, filmska producentica i reality zvijezda koja se pojavila u showu ‘The Circle‘ Channela 4.

Zaljubljeni pjevač kaže da su njih dvoje ‘na istoj valnoj duljini‘, da iskreno razgovaraju o svojoj budućnosti i o tome u kojem smjeru ide njihova veza.

A to je u potpunoj suprotnosti od toga kako se osjećao dok je bio s Vanessom, kaže, te je uvjeren da je ona bila s njim samo zbog njegova izgleda i zbog toga da se osjeća mladom i modernom.

"Bio sam toliko zaljubljen, ali osjećao sam se kao da me obmanjuje. Ona je htjela komada, dok sam ja želio brak, djecu i pravu ljubav. Osjećao sam se kao da me samo iskoristila jer sam bio cool, mlađi tip uz kojeg se i ona osjećala mladoliko", objasnio je pa nastavio: "Žena mi je uzela moje najbolje godine - od 34. pa sve kroz moje 40-e, a govori okolo da sam ja to njoj napravio i vrti tu priču kako bih ja ispao negativac."

image

Vanessa Feltz i Ben Ofoedu

Christine Ongsiek/Avalon/Profimedia/Christine Ongsiek/avalon/profimedia

Ben kaže i da voli to što je stariji u vezi jer je po njemu ‘to prirodno‘, a dodao je i da su manje šanse da će njegova partnerica biti nesigurna ako hoda sa starijim muškarcem.

Precious je uputio u svađu koju je započeo s Vanessom, ali ona se ne želi miješati, tvrdi glazbenik. Na novinarsko pitanje što misli kako se Vanessa osjeća nakon što je saznala informaciju da on sad ima puno mlađu curu, odgovara: "Ne razmišljam više o njoj. Više je ne prepoznajem. Prije sam znao sve što je mislila i govorila, ali se pokazalo da je ona potpuno druga osoba od onoga kako se predstavlja. Nije me briga što ona misli o mojoj novoj vezi. Osjećao sam se iskorišteno i samo kao ukras u njezinu životu. Ponekad jednostavno morate krenuti dalje. Stvarno sam jako sretan što moj seksualni život više neće biti po svim novinama."

image

Ben Ofoedu i Precious Muir

Instagram/precious Muir/

Tema braka je osjetljiva za Bena, s obzirom na to koliko se želio oženiti Vanessom dok su bili zajedno. Još uvijek je ljut jer mu je bivša zaručnica davala lažnu nadu u vezi braka.

"Prije nego što se bilo što dogodilo, prošlo je 15 godina, a ona mi je tek onda rekla - nikada se neću udati za tebe. I znam da se jednostavno ne želi udati za pogrešnu osobu, koga ona pokušava zavarati? Postalo je vrlo, vrlo neugodno odrađivati te zajedničke intervjue i smišljati razloge zašto još uvijek nismo u braku. Trebala je jednostavno reći da se ne želi udati za mene. Ona se nikada neće udati, mogao bih se kladiti u milijun funti u to, s bilo kim. Umjesto što je bila sa mnom koji sam bio mlad, na vrhuncu života, trebala si je naći nekog poduzetnika Johna ili nešto slično", dodaje ogorčeno.

Vanessin predstavnik rekao je za Daily Mail da je ona "bila prisiljena prekinuti tu vezu jer joj je povjerenje više puta narušeno."

"Nadala se ravnopravnoj vezi i bila je, i još uvijek je, veliki pobornik braka s pravom osobom. Suprotno nekim navodima, ona osjeća olakšanje što se oslobodila te veze. Jedva čeka dan kad će on i njezini suradnici prestati koristiti njezino ime i davati intervjue o njoj, jer ga od njihovog razlaza konstantno spominju."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 04:00