PUKLE ZARUKE

Pjevač Liam Payne ostavio manekenku: ‘Ja sam jedini krivac, loš sam u vezama i stalno povređujem ljude‘

Prebrzo ulazim u nove veze, ne znam biti sam, ali sad sam itekako svjestan da mi treba pauza kako bih se doveo u red, kaže pjevač
Liam Payne i Maya Henry 
 Isabel Infantes/AFP

Engleski pjevač Liam Payne (27), koji se proslavio kao član boy benda One Direction, razvrgnuo je zaruke s manekenkom Mayom Henry (21). Zaprosio ju je prije deset mjeseci, a da je njihovoj ljubavi došao kraj, glazbenik je potvrdio gostujući u podcastu Stevena Bartletta.

- Ja sam jedini krivac... Nisam baš dobar u vezama, najviše sam razočaran u sebe samoga jer stalno povređujem ljude i to me jako živcira. Očito moram još poraditi na sebi prije nego što se ponovno upustim u vezu. Uglavnom, opet sam solo. Znam da će ovo zvučati otrcano, ali bilo je najbolje za oboje da svatko krene svojim putem. Jednostavno nije išlo, više nisam davao sve od sebe i kraj je bio neizbježan - izjavio je Liam, koji se s Mayom počeo viđati u kolovozu 2018. godine.

Par je počeo živjeti zajedno tijekom prvog lockdowna, a manekenka je prošlo ljeto snimljena s velikim dijamantnim prstenom vrijednim tri milijuna funti na lijevoj ruci.

image
Maya Henry i Liam Payne
Old Boy’s Club/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

- Znam da sam isključivo i samo ja bio najveći problem u toj vezi i to moram riješiti sam sa sobom. Već se osjećam bolje. Postao sam koncentriraniji i nadam se da je Maya također sretna - rekao je Payne u podcastu.

Kad ga je voditelj pitao zašto je toliko loš u vezama, Liam je odgovorio: "Na početku se lažno predstavljam, kao da stavljam masku i glumim ono što nisam, valjda se želim predstaviti u što boljem svjetlu, ali to nisam pravi ja. Drugoj osobi dajem lažnu verziju sebe... Mislim da prebrzo ulazim u nove veze, ne znam biti sam, ali sad sam itekako svjestan da mi treba pauza kako bih se doveo u red".

Podsjetimo, glazbenika su prije Maye povezivali sa supermodelom Naomi Campbell (51), a s pjevačicom Cheryl Tweedy (ex Cole) (37) ima četverogodišnjeg sina Beara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:30