TRAŽI PRAVU LJUBAV

Pjevač priznao da je već godinu dana u celibatu: ‘Seks za jednu noć donio mi je samo traume‘

42-godišnji pjevač, koji je slovio za ženskaroša među celebrityjima, priznao je da se promijenio i da trenutno nije u vezi

Craig David

 Farrell/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Farrell/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Pjevač Craig David otkiro je da je otišao u celibat nakon što se prethodno hvalio svojim seksualnim životom u hit singlu ‘7 Days‘ iz 2000. godine.

42-godišnji pjevač, koji je slovio za ženskaroša među celebrityjima, priznao je da se promijenio i da trenutno nije u vezi.

Craig, koji se u svom hit singlu hvalio da ‘vodi ljubav do srijede, a onda opet četvrtkom, petkom i subotom‘, otkrio je da se nije seksao ‘možda već godinu dana‘, piše Daily Mail.

U podcastu Louisa Therouxa, britanski glazbenik rekao je da su mu veze za jednu noć prouzrokovale ‘mnoge različite traume‘. Zbog toga se nada da će mu apstinencija od seksa omogućiti da se psihički pripremi za susret sa svojom sljedećom djevojkom i da će kvalitetno ući u novu vezu.

"Ponekad se moraš malo povući, čovječe. Sada imam 42 godine, stvari su drugačije. Ako ne možemo ostvariti neki dublji odnos, ako ne možemo istovremeno razgovarati i smijati se kao ludi, ako kod djevojke ne vidim da je lijepa iznutra, onda se samo vraćamo na staro, na ono kakav sam bio s djevojkama od prvog dana. A više ne želim takve odnose", priznao je.

U prošlosti je Craig uživao u brojnim kratkotrajnim vezama, tijekom svojih 20-ih i 30-ih, ali nikada nije bio u nekoj ozbiljnijoj vezi jer se bojao da će iz nje izaći povrijeđemn kao što mu se to dogodilo kada je imao samo 16 godina.

"Nikad prije nisam osjetio tako nešto. Srce mi se nekako zatvorilo", rekao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 16:40