RASKOL U FAMILIJI

Pjevač se javno odrekao svoje djece, sin mu odgovorio: To kaže čovjek koji me tjerao da čistim njegove kondome?‘

Bivša supruga također se pobunila protiv glazbenika, ali jako je ponosna na dva sina koja dijeli s njim

Brian McKnight

 Ron Elkman/Ddp Usa/Profimedia/Ron Elkman/ddp Usa/profimedia

Niko McKnight, sin Briana McKnighta, sa svojom majkom, Juliom McKnight, uzvratio je udarac svom ocu nakon što je pjevač svoju djecu nazvao "proizvodom grijeha", prenosi Page Six. Niko se oglasio na društvenim mrežama i priznao da su on, njegov brata Brian Jr. i sestre, Briana i Clyde, bili zločesta djeca kad su bili mlađi, ali da njegove sestre zaslužuju više poštovanja.

"Tip koji me tjerao da čistim njegove iskorištene kondome iz njegove kupaonice... Tip koji je krivotvorio potpise na naša imena je zao...", otkrio je Niko, koji se trenutno bori s rakom. Priznao je i da ga još uvijek voli jer zna da je negdje u dubini duše to i dalje njegov otac te da je razmažen, ali da radi na ispravljanju svojih mana.

Brianova bivša supruga, Julie, također se pobunila protiv glazbenika, a nije tajila ni da je jako ponosna na dva sina koja dijeli s njim. "Poanta na kraju svake loše situacije, bilo da je bolest u pitanju, bilo da se radi o budalama s kojima se moraš nositi jer one neprestano ulaze u tvoj život čak i kad više ne daješ energiju u to, jest da te samo sputavaju i zlsotavljaju emocionalno i mentalno", kazala je na svom Instagramu.

Odgovori su ovo na prošlotjednu izjavu glazbenika kada je rekao: "Da biste živjeli život koji volite, morate se osloboditi zla i negativnosti - čak i ako su to zlo i negativnost povezani s vama." Obožavatelji su komentirali da se Brian "odrekao" svoje djece i da je otišao "protiv Boga".

"Prvo, Bog nije govorio o djecu koja su proizvod grijeha, što oni jesu. Drugo, ja ih nisam odgajao, njihova majka je. Treće, upoznajte cijelu priču prije citiranja Biblije. Četvrto, uklonite svoju negativnost s moje stranice i pokušajte biti sretni", odgovorio je glazbenik obožavateljima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 14:04