BACKSTREET BOY

Pjevač slavnog boy benda: ‘Terapija mi je pomogla da se nakon 42 godine napokon nađem sa svojim biološkim ocem‘

Pjevač iz slavnog boy banda AJ McLean otkrio je kako je u posljednje dvije godine potpuno promijenio život i ‘uzeo stvari u svoje ruke‘

AJ Mclean na koncertu Backstreet Boysa

 Daniel Deslover/Zuma Press/Profimedia/Daniel Deslover/zuma Press/profimedia

Član jednog od od prvih i najpoznatijih boy bandova na svijetu, Backstreet Boys, pjevač i plesač AJ McLean (45) ima iza sebe napetu, tešku, ali i vrlo uspješnu godinu.

On i njegov biološki otac susreli su se prvi put nakon 42 godine, na što su ga potaknula "neka otkrića tijekom terapije na koju se odlučio zbog mentalnog zdravlja", kako je otkrio u razgovoru za Page Six.

image

Backstreet Boys

Robert Bell/Instar Images/Profimedia/Robert Bell/instar Images/profimedia

Manje od tjedan dana nakon što je bend završio turneju u svibnju, McLean je sjeo u svoj automobil i odvezao se u Scottsdale u Arizoni. Tamo je proveo 10 tjedana na intenzivnom, izvanbolničkom programu koji pomaže u rješavanju trauma iz prošlosti, PTSP-ja, depresije i tjeskobe.

- Nije stvar bila u mojoj trijeznosti, tu dobro stojim - rekao je pjevač koji je "potpuno trijezan" već dvije godine i dodao - redovito idem na sastanke, radim na programu 12 koraka. Imam svojeg sponzora. Vrlo sam ozbiljan u tome. No, morao sam doći do srži stvari.

image

AJ McLean sa svojim ocem

Instagram/ AJ McLean

Iako u razgovoru nije otkrio detalje o pitanjima koja je morao riješiti kroz terapiju u Arizoni, objasnio je da ga je to iskustvo potaklo da se ponovno poveže s ocem kojeg nije vidio otkako je bio trogodišnjak. Ponekad su, doduše, komunicirali preko tekstualnih poruka, ali terapija je bila katalizator koji je potaknuo McLeana da se javi ocu i kaže: "Mogli bismo sjesti zajedno. Rado bih čuo što ti misliš. Mama, ujak i drugi članovi obitelji rekli su mi različite stvari o tebi."

On je, pak, želio čuti sve iz očevih usta, te misliti svojom glavom.

- I to je ono što upravo radim. Postoji zdrav oblik sebičnosti i ja sada sam biram što ću sa svojim životom, sam odlučujem - kazao je za Page Six - Nadam se da ću, ako pritom budem griješio, naučit nešto iz pogrešaka. Nisam savršen i ne želim to biti. Nitko nije.

Pjevač se nedavno razišao sa suprugom Rochelle, s kojom ima desetogodišnju kćer Elliott (koja se nekad zvala Ava) i šestogodišnju Lyric. Usljed golemih promjena, rekao je, shvatio je da može i mora razdvojiti karijeru od sebe kao osobe.

- AJ je javna ličnost, to je posao. To nisam pravi ja. On me ne definira - objasnio je i dodao kako preferira da ga zovu Alex kada "nije u Backstreet modu".

image

AJ McLean s kćerima Elliott (Avom) McLean i Lyric McLean

Xavier Collin/image Press Agency/The Mega Agency/Profimedia/Xavier Collin/image Press Agency/the Mega Agency/profimedia

To je i jedan od razloga zbog kojih u svojem predstojećem solo projektu predstavlja kao Alexander James. Osim solo albuma, planira i lansiranje vlastite modne marke odjeće, te proširenje linije proizvoda za ljepotu Ava Dean.

U razgovoru je otkrio da podjednako koliko pazi na mentalno zdravlje, pazi i na ono fizičko.

image

AJ McLean, objava na instagramu

Instagram/ AJ McLean

- Smršavio sam 15 kilograma. U boljoj sam formi danas nego kada sam imao 19 godina. Vozim brdski bicikl i vježbam šest dana u tjednu - otkrio je i dodao kako vjeruje da danas ima "uravnotežen način života" i to zato što je posložio svoje prioritete.

- Ako nisam dobro, ne mogu se brinuti za svoju obitelj. Dakle, po redu ide: moja trijeznost, Bog, obitelj, ja i onda je sve dobro - kazao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:21