‘DETOX‘

Pjevačica Camila Cabello objavila da se na neko vrijeme povlači s mreža

Glazbenica je otkrila obožavateljima kako je odlučila odmoriti od društvenih mreža

Shawn Mendes i Camila Cabello

 Profimedia

Nakon što je prošli mjesec objavila da je pukla njezina ljubav s kolegom Shawnom Mendesom, glazbenica Camila Cabello odlučila je uzeti privremenu stanku od društvenih mreža, barem do kraja godine.

Svojevrsni "detox" od društvenih mreža od nekoliko dana iskoristit će kako bi sagledala na koji će način svoje račune koristiti u idućoj godini. Inače, 24-godišnja kantautorica, i bivša članica benda Fifth Harmony, vrlo je aktivna na Instagramu gdje ima čak 59 milijuna pratitelja. U svojim postovima uglavnom daje obožavateljima uvid u svoju svakodnevicu, te promovira nove projekte, poput uloge u filmu 'Cinderella' gdje je glumila uz Idinu Menzel.

Upravo u tom postu je i otkrila obožavateljima kako je odlučila odmoriti od društvenih mreža. Naime, u Instagram Storyju kojeg je objavila prije nekoliko dana pratiteljima je poručila: "Odlazim na mali detox od društvenih mreža do kraja godine. Jednostavno želim provesti malo manje vremena na mobitelu ovaj tjedan". Zadnjom objavom obilježila je rođendan svoje majke Sinuhe Estrabao. Pored mamine fotografije je napisala kako mu je upravo ona naučila "važne lekcije" u životu poput "kako ljubav i velikodušnost izgledaju", dodajući: "Naučila si me svojim načinom na koji hodaš i krećeš se u ovom svijetu".

Predah od društvenih mreža uslijedio je samo mjesec dana od prekida s 23-godišnjim partnerom Shawnom Mendesom što je par objavio upravo na - društvenim mrežama. U zajedničkoj izjavi u studenom su napisali: "Hej ljudi, odlučili smo završiti našu romantičnu vezu, ali naša ljubav jedno za drugoga kao ljudsak bića je jača no ikad. vezu smo poečli kao najbolji prijatelji i nastaviti ćemo biti najbolji prijatelji. Jako cijenimo vašu podršku od samog početka i nastavljamo dalje".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:26