SLAVNE WAGSICE

Pjevačica, glumica, liječnica: Upoznajte argentinske žene nogometaša koje će im biti vruća podrška protiv Hrvatske

Svaka od njih potpora je svom partneru, a većina njih objavljuje i fotografije podrške prije svake utakmice

Argentinske WAGSice

 Instagram

Nakon izvanredne pobjede nad Brazilom, Hrvatsku u polufinalu Svjetskog nogometnog prvenstva čeka Argentina.

Izdvojili smo djevojke i supruge argentinskih reprezentativaca. Pjevačice, glumice, fitness savjetnice, ali i liječnice. Svaka od njih potpora je svom partneru, a većina njih objavljuje i fotografije podrške prije svake utakmice.

Agustina Gandolfo

Partnerica Lautara Martineza je model Agustina Gandolfo. Ova stručnjakinja za fitness i zdravlje bavi se i biznisom, vodi restoran u Milanu. Par svoju vezu ne skriva i na Instgramu često objavljuju zajedničke fotografije, a imaju i kćer.

Oriana Sabatini

Orianu Sabatini nazivaju ‘argentinskom Katy Perry‘, a odabranica je Paula Dybala. Ona se bavi modelingom, glumica je i pjevačica. Na svom profilu na Instagramu nije objavila fotografiju sa svjetskog prvenstva.

Martina Stoessel

Martina Stoessel u vezi je s Rodrigo de Paulom. Javnosti je najpoznatija po svojim ulogama na Disney Channelu, a bavi se i mnogim drugim poslovima poput modelinga i pjevanja.

Caro Calvagni

Caro Calvagni velika je podrška Nicolasu Tagliaficou. Ona je entuzijastica za fitness i zdravlje, a na Instagramu je prati više gotovo 400 tisuća pratitelja. Na društvenim mrežama dijeli fitness savjete i govori o svom iskustvu.

Antonela Roccuzzo

Leo Messi sa svojom partnericom Antonelom Roccuzzom ima troje djece - sinove Thiaga, Matea i Ciru. Antonela je njegova ljubav iz djetinjstva, a upoznali su se kad im je bilo samo pet godina. Ona je po zanimanju liječnica dentalne medicine, a bavi se i modelingom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:49