‘AMI G SHOW‘

Pjevačica, koju Srbi povezuju s Marijom Šerifović, otkrila je li se ljubila s curom: Ovaj odgovor nitko nije očekivao

Već u uvodom dijelu emisije susrela se s provokativnim pitanjima te joj je bilo izuzetno neugodno

Džejla Ramović

 Screnost/twitter/

Bosanskohercegovačka ljepotica, pjevačica Džejla Ramović, gostovala je u emisiji "Ami G show", a već u uvodom dijelu emisije susrela se s provokativnim pitanjima koja su znatno promijenila atmosferu i izazvala nelagodu na njezinu licu.

image

Džejla Ramović

Screnost/twitter/

Pjevačica, koju se često povezivalo s Marijom Šerifović, nedavno je predstavila novu pjesmu naziva "Sparta", te je povodom te pjesme gostovala kod voditelja Ognjena Amidžića po prvi put. Ramović je tijekom emisije sjedila s Tijanom eM, Franom, Filipom Carem i Jovanom Jeremić te potpuno odudarala od nabrojanih, između ostalog i natjecateljima reality emisije "Zadruga". Kao što je bilo i za očekivati, Džejli je očigledno bilo neugodno.

- Jesi li se ikad poljubila nekad s nekom ženom? - upitana je 20-godišnja Džejla tijekom igre u sklopu emisije.

- Ne - odgovorila je poznata pjevačiča brzo.

Nakon što je nekoliko puta negirala pitanje, Filip Car je njen odgovor "okrenuo na šalu i rekao da je jedino ljubila babu na slavi." Riječi je bilo i o njezinu odnosu s Marijom Šerifović, a ona je negirala da je bila s njom u vezi. Naime, srpski mediji su nakon Džejline pobjede na "Zvezdama Granda" pisali da su njih dvije u ljubavnoj vezi. Marija nikada direktno nije odgovorila na ove glasine, a Džejla je ljetos priznala da su je povrijedili ti naslovi.

image

Marija Šerifović

Instagram/marija Šerifović/

- Ona je bila moj mentor i samo smo se nastavile družiti - rekla je Džejla i dodala da je to isključivo prijateljski odnos.

Gledatelji su primijetili Marijino kolutanje očima, nestrpljivost i nelagodu.

- Žalosno je pozvati Džejlu u istu ekipu s ovim propalitetima i odvratnim temama. Iskreno, divim joj se kako je izdržala - jedan je od čestih komentara.

- Kako mi je neugodno što jedna savršena i urbana pjevačica mora dijeliti prostor s ovakvim "reality likovima" i slušati njihove budalaštine o "odnosima" - primijetio je još neko.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 10:59