NADA SE PROMJENI

Pjevačica o bračnoj krizi: ‘Odbijam imati isti brak kao prije 30 godina. Bilo je teško jer sam duboko zaronila u Isusa‘

‘Napravili smo nekoliko stvari zajedno i to je bilo vrlo ispunjavajuće, ali nismo pronašli onu stvar koju možemo raditi kao tim‘, kazala je

Billy Baldwin i Chynna Phillips

 Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Odlučila je svoj život posvetiti kršćanstvu i sada misli da je to razlog njezine razdvojenosti od supruga. Naime, pjevačica Chynna Philips otkrila je da su ona i njezin suprug, glumac Billy Baldwin, bili razdvojeni šest mjeseci, prenosi Page Six.

"S Billyjem sam već 32 godine i imamo sjajan brak, ali definitivno je prethodnih nekoliko godina bilo baš teško. Bila je to prava borba. Mislim da je to zato što sam duboko zaronila u Isusa", kazala je Phillips te dodala da se njezin suprug nije snašao u toj situaciji. Objasnila je i da su se borili kako da se zbliže oko svojih interesa.

image

Billy Baldwin i Chynna Phillips

No Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite./Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/No Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite./backgrid/backgrid Usa/profimedia

Inače, Phillips je 2010. godine podnijela dokumente za razvod od Baldwina, ali je samo nekoliko dana kasnije odustala od te odluke. "Ne voliš stvari kojima se ja bavim. Ne baviš se politikom, ne baviš se hrvanjem, ne baviš se filantropijom kojom se ja bavim", objašnjavala je pjevačica suprugove riječi.

"Napravili smo nekoliko stvari zajedno i to je bilo nevjerojatno i vrlo ispunjavajuće, ali nikada nismo pronašli onu stvar za koju se možemo uhvatiti i raditi zajedno kao tim", rekla je pa dodala da će se moliti da u 2024. godini pronađu stvar koju njih dvoje mogu raditi skupa, a koja će ih ispunjavati.

image

Billy Baldwin i Chynna Phillips

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

"Nisam ista osoba koja sam bila prije 30 godina i odbijam imati isti brak koji smo imali prije 30 godina. Vrijeme je da sazrijemo i rastemo", zaključila je Phillips.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. lipanj 2024 08:58