USTA PUNA HVALE

Pjevačica o novom dečku s Tindera: ‘Seks je odličan, probudio je tigricu u meni‘

‘Ponovno se osjećam kao da mi je 20 godina‘ - rekla je pjevačica
Coleen Nolan
 Mega/The Mega Agency/Profimedia

Britanska pjevačica i voditeljica Coleen Nolan otkrila je da sa svojim novim dečkom, kojeg je upoznala preko Tindera, ima "najbolji seks u životu."

"Probudio je nešto u meni. Probudio je tigricu u meni, za koju nisam ni znala da je tu", rekla je pjevačica, piše Daily Mail. U vezi su tek tri i pol mjeseca, no njezina djeca su ga upoznala i jako im se svidio.

"Dobar je, pažljiv, zabavan, romantičan i seks nam je odličan. Najbolja stvar je to što po prvi put u životu znam da sam s muškarcem s kojim baš želim biti, a ne zato što osjećam da bih trebala biti s njim", rekla je Nolan.

image
Coleen Nolan
Rushen/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Njezin novi partner je rastavljen i ima jedno dijete, a s njim se osjeća kao da joj je ponovno 20 godina. Vijest da ponovno ljubi razveselila je obožavatelje poznate pjevačice s obzirom da ju je u svibnju ove godine ostavio njezin dečko 'koji joj je bio igračka' nakon samo šest mjeseci veze.

Coleen Nolan bila je u braku s Rayjom Fensomeom 11 godina, a razveli su se 2017. godine. Prije toga bila je u braku sa Shaneom Richiejem s kojim je dobila dvojicu sinova.

Coleen Nolan engleska je pjevačica, televizijska ličnost i autorica. Bila je članica ženske grupe The Nolans u kojoj je pjevala sa svojim sestrama. Od 2000. godine dio je TV talk showa "Loose Women."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 08:08