BLAMAŽA NA BRIT AWARDSU

Pjevačica pala na stepenicama tijekom nastupa pred 20.000 ljudi: Samo je nastavila pjevati...

Unatoč proživljenoj neugodnosti, obožavatelji su joj na Twitteru izrazili svoju podršku, tvrdeći da je dokazala da je ispala profesionalka

Anne Marie 

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Britanska glazbenica Anne-Marie (30) na društvenim je mrežama dobila veliku podršku svojih obožavatelja nakon što je pretrpjela dramatičan pad tijekom nastupa na dodjeli nagrada Brit Awards u utorak navečer, piše Daily Mail.

Do problema je došlo kada je pjevačica iskrenula gležanj spuštajući se niz stepenice dok je pjevala pjesmu "Kiss My (Uh-Oh)" pred publikom od 20.000 ljudi u O2 Areni u Londonu.

Glas joj je podrhtavao kad je pala na koljena, ali je, kao pravi profesionalka, nastavila svoj nastup.

image

Anne Marie

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Unatoč proživljenoj neugodnosti, obožavatelji su joj na Twitteru izrazili svoju podršku, tvrdeći da se dokazala kao "potpuna profesionalka".

image

Anne Marie

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

"AnneMarie, ti si moja omiljena pjevačica. Pokazala si da je sve moguće kada ne odustaneš. Nadam se da si dobro", napisala je jedna korisnica na Twitteru.

"AnneMarie kakav totalni profesionalac. Volim te još više nego ikad!", napisao je drugi korisnik.

Čak ni prateći plesač poznate pjevačice nije mogao sakriti šok prilikom njenog pada, no ubrzo se i sama oglasila na Twitteru našalivši se: "Ionako mi nije trebao lijevi gležanj".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 11:43