VOLI BITI U SVOJOJ KOŽI

Pjevačica pozirala u toplesu: ‘Nakon četiri desetljeća na sceni, više me nije briga što će tko reći‘

Otkrila je da samo želi promicati ljubav i prihvaćanje prema sebi samima

Shania Twain

 Screenshot YouTube

Kanadska glazbenica Shania Twain pozirala je u toplesu kako bi svijetu dala do znanja da se osjeća ‘ugodno’ u svojoj koži.

Country pjevačica (57) pozirala je samo u čizmama na petu i bijeloj majici koju je odjenula kao suknju dok je rukama prekrila grudi. Na drugoj fotografiji pozirala je u suknji na rese i čizmama, a gole grudi sakrila je iza šešira.

Nakon četiri desetljeća u glazbenoj industriji, Twain je otkrila da je više nije briga što itko ima za reći o njoj te samo želi promicati ljubav i prihvaćanje prema sebi.

- Sama sam stilizirala tu fotografiju. Sve se svodilo na skidanje grudnjaka, skidanje majice, vezivanje majice oko struka, rekla je za The Sun.

- Ovo je izjava da se osjećam ugodno u vlastitoj koži, istaknula je pjevačica.

Upitana o kritikama koje zvijezde poput Madonne dobivaju zbog odijevanja ‘hrabrih‘ kombinacija, Twain je odgovorila kako se nikada ne ljuti na kritike.

- Ne možeš svima ugoditi, to je normalno, dodala je.

Snimanje dolazi u trenutku kada se pjevačica priprema za preuzimanje nove uloge jer će utjeloviti lik gospođe Potts u ABC-jevom specijalu ‘Ljepotica i zvijer‘. Specijal je najavljen početkom srpnja, a opisan je kao ‘dvosatni animirani i akcijski specijal koji će odati počast originalnom Disneyjevom animiranom filmu ‘Ljepotica i zvijer‘ i njegovom naslijeđu.‘

Također će uključivati ‘nikada do sada viđene glazbene izvedbe uživo i sadržavati potpuno nove scenografije i kostime koji oduzimaju dah, a koji su inspirirani klasičnom pričom.‘

Emitirat će se 15. prosinca na ABC-u, a sljedeći dan bit će dostupan za stream na Disney Plusu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 14:01