UŽIVA U AUSTRALIJI

Pjevačica se povezala u bikini koji jedva obuzdava njezine obline, a fanovi su oduševljeni

Tek maleni dio njezina tijela bio je neosunčan, na što se s obzirom na modele bikinija nije ni za čuditi...
Rita Ora
 Instagram

Britanska zvijezda podrijetlom s Kosova, Rita Ora, uživa u blagodatima koje joj je donio angažman u showu "The Voice Australia" u kojem je jedna od mentora.

U prijevodu, slobodne trenutke 31-godišnja pjevačica provodi uživajući u ljetnim radostima koje joj Sydney pruža, dok je u Europi tek krenulo proljeće, barem kalendarski, jer temperature su i dalje niske na Starom kontinentu. Doduše u Australiji je upravo počela jesen, no dani su i dalje sunčani i topli.

image
Instagram

A upravo je to iskoristila Rita Ora te "uskočila" u minimalistički bikini, točnije nekoliko njih kako bi obožavateljima na Instagramu pokazala da je u sjajnoj fizičkoj formi, ali i kako je lijepo preplanula. Tek maleni dio njezina tijela bio je neosunčan, na što se s obzirom na modele bikinija, koji jedva obuzdavaju njezine obline, nije ni za čuditi.

image
Instagram

"Moj vikend i neki od mojih najdražih trenutaka", napisala je Ora na svojem Instagram profilu, a fanovi su joj poručili kako nikada nije izgledala bolje te da baš blista.

image
Instagram

Pjevačica je već neko vrijeme u Australiji u koju ju je doveo angažman u australskom "Voiceu" gdje je mentorica zajedno s Keithom Urbanom, Jessicom Mauboy i Guyjem Sebastianom. Tamo je stigla u pratnji sestre Elene, koja joj je ujedno i menadžerica. Prije toga bila je vokalna trenerica u britanskoj verziji "Voicea" 2015. godine, te također članica žirija u drugim televizijskim pjevačkim showovima poput "The X Factor" i "The Masked Singer".

Sada u Australiji uistinu uživa, što se dobro može primijetiti i na društvenim mrežama. Najčešće je u sydneyskoj luci, istražuje lokalnu gastro ponudu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:33