ZAŠTITNIČKI INSTINKT

Pjevačica spriječila Weinsteinovo vrbovanje mlade plesačice: ‘Ta pomisao bila mi je odvratna‘

Seksualni predator zvao je Maddie Ziegler u svoj privatni avion. Sia je, slušajući intuiciju, nazvala njezinu majku i sve zaustavila
Maddie Ziegler i Sia
 Km/Backgrid Usa/Profimedia

Australska pjevačica Sia (44), vlasnica megahitova "Cheap Thrills" i "Titanium", s mladom američkom plesačicom Maddie Ziegler surađivala je na snimanju spotova za svoje singlove "Chandelier" i "Elastic Heart", a njihovo druženje vrlo brzo preraslo je u pravo prijateljstvo - štoviše, nagrađivana glazbenica u više navrata govorila je kako se prema danas 17-godišnjoj djevojci "oduvijek ponašala zaštitnički - baš poput majke".

A ovih dana je, gostujući u emisiji "Zach Sang Showa", otkrila kako je svojedobno spriječila tad još dječju zvijezdu Maddie da sjedne u privatni zrakoplov zloglasnog seksualnog predatora Harveyja Weinsteina (68).

- Kad je poželio da mu se ona pridruži u avionu... Ta pomisao stvarno mi je bila odvratna... Odmah sam nazvala njezinu majku Melissu, morala sam to spriječiti pod svaku cijenu... Čim sam upoznala Maddie, osjetila sam tu ekstremnu potrebu i želju da je zaštitim. Intuicija me očito nije prevarila u Weinsteinovu slučaju. Čuvanje te djevojčice zbilja se isplatilo - rekla je Sia.

Izvješća o sustavnom seksualnom zlostavljanju i silovanjima, zbog čega je holivudski producent u ožujku osuđen na 23 godine zatvora, u javnost su procurila tek poslije spornog poziva za druženje u avionu s maloljetnom Maddie, no Siji je danas itekako drago što je tad slušala svoj unutarnji glas koji joj je govorio kako Harveyju nipošto ne treba vjerovati.

- Maddie i ja ostale smo u kontaktu, i dalje se družimo i bliske smo prijateljice - rekla je pjevačica.

Britanski The Mirror kontaktirao je predstavnika mlade plesačice i zatražio njezin komentar. Odgovor se još čeka.

Podsjetimo, Ziegler se proslavila nakon što se 2014. kao 11-godišnjakinja pojavila u Sijinu spotu za pjesmu "Chandelier". Video na YouTubeu ima više od dvije milijarde pregleda, a u jednom trenutku bio je i 13. najgledaniji YouTube videozapis svih vremena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:39