POTPUNO ISKRENA

Pjevačica uskočila u seksi perje pa demantirala glasine o razvodu: ‘Postajala sam paranoična...‘

Zvijezda je otkrila da joj je odnos sa sadašnjim suprugom bio na umu kada je pisala novu pjesmu, ‘Purple Irises‘

Gwen Stefani

 Tammie Arroyo/Aff-usa.com/Pa Images/Profimedia/Tammie Arroyo/aff-usa.com/pa Images/profimedia

Pjevačica Gwen Stefani oduševila je obožavatelje fotografijama za časopis Nylon. 54-godišnjakinja je pokazala svoju dojmljivu figuru dok je pozirala u bež kombinezonu s pernatim dodacima. Stilizirajući svoje plave uvojke u punđu, zvijezda je nosila i par debelih zlatnih naušnica dok je pozirala u staklenoj kutiji. Stefani je pozirala u još tri modne kombinacije: crno-srebrnoj mini haljini; dugoj, crvenoj haljini od lateksa i crnoj kožnoj kombinaciji sa zakovicama.

Stefani je za časopis progovorila o trudnoći i majčinstvu te svojoj djeci - Kingstonu, Zumi i Apollu - koje je dobile u braku s bivšim suprugom, britanskim glazbenikom, Gavinom Rossdaleom. Pjevačica je rekla, kako prenosi Daily Mail, da joj je posljednja trudnoća ponovno pokrenula život i da je tada uslijedio ‘niz čuda‘.

Zvijezda je u to vrijeme bila mentorica na "The Voiceu", gdje je 2014. upoznala svog sadašnjeg supruga Blakea Sheltona. Budući da je zaposlena majka, Stefani je priznala da joj je teško naći vremena za snimanje nove glazbe usred svojih roditeljskih obaveza. "Jako je teško to ugurati u život koji vodim", kazala je Stefani.

O svojoj drugoj trudnoći, koja je ometala ponovno okupljanje grupe No Doubt, kazala je da misli da su svi bili razočarani. "Mislim da oni to ne bi nikada priznali. Nitko se neće ljutiti što ćeš imati dijete, ali dok sam ja bila zauzeta, oni su čekali", objasnila je pjevačica. Progovorila je i o nesigurnostima s kojima se suočila u jednom trenutku svog braka i opovrgla glasine da se razvodi, nazivajući nagađanja lažima.

Stefani je otkrila da joj je odnos sa sadašnjim suprugom bio na umu kada je pisala novu pjesmu, "Purple Irises", koja se pretvorila iz solo pjesme u njihov duet. Pjesma govori o tome kako naizgled savršeni život nije ono što bi trebao biti. "Bila sam u toj fazi veze s Blakeom i postajala sam paranoična", kazala je pa podijelila da se i on osjećao isto.

"Purple Irises" obožavatelji mogu povezati i s cvijećem, ljubičastim perunikama, koje su tijekom pandemije na Sheltonovom imanju u Oklahomi počeli presađivati. Briga o cvijeću pomogla je Gwen da smiri svoj um. "Istina je da sam zaljubljena u svog najboljeg prijatelja", objasnila je pa dodala: "I sve ovo o čemu razmišljam u svom mozgu, to je sve pretjerivanje."

Obožavatelji No Doubta bit će oduševljeni kad vide Stefani i njezin bend kako se ponovno okupljaju na pozornici kasnije ovog mjeseca na Coachelli. Što se tiče glazbe ili turneje s No Doubtom, zvijezda nema ništa za sada planirano s njima nakon festivala, ali je otvorena za sve.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:53