KATY PERRY

Pjevačica zabrinula fanove zbog paraliziranog lica, nije mogla otvoriti oko: ‘Ona je robot‘

Neobičan trenutak koji se dogodio na njenom koncertu ubrzo se proširio društvenim mrežama te uzrokovao različita mišljenja

Katy Perry zabrinula fanove zbog svog oka

 Screenshot TikTok

Američka pjevačica Katy Perry nije uspjela otvoriti svoje desno oko nekoliko sekundi tijekom nastupa u Las Vegasu pa su obožavatelji, nećete vjerovati, sada zabrinuti da je ona možda - robot.

Pjevačica je čak prstom morala pritisnuti sljepoočnicu kako bi otvorila oko, a kada je uspjela, nastavila je s koncertom.

Neobičan trenutak koji se ubrzo proširio po društvenim mrežama naišao je na različite reakcije obožavatelja koje su se kretale od zabrinutosti do zbijanja šala o tome da je ‘zaštekala i doživjela mehanički kvar‘.

- Čini se da se njezin robot često kvari, komentirala je jedna osoba na TikToku.

- Izgubila je wifi, našalila se druga osoba.

- Nije bila čudna ova stvar s okom, već činjenica da se ponašala kao da se to nije dogodilo i nastavila s koncertom…, glasio je još jedan komentar.

Inače, pjevačica je nedavno proslavila 38. rođendan, a fotografijama s proslave se njezin partner i poznati glumac Orlando Bloom pohvalio na svom Instagram profilu.

- Svaki put kada krenemo na put oko sunca i slavimo te, podsjetim se da sam na ovom zajedničkom putovanju i bez obzira na vrijeme uvijek nasmijan, napisao je 45-godišnji glumac uz fotografiju para.

Perry i Bloom zaručili su se 2019. nakon tri godine veze te dijele dvogodišnju kćer Daisy.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 23:58