EMMA WATSON

PLANETARNA SLAVA DONIJELA JOJ JE OZBILJNE ZDRAVSTVENE PROBLEME Nitko nije znao što je muči: 'Užasno sam se borila... Obitelj me na kraju spasila!'

 
Emma Watson
 Mario Anzuoni / REUTERS

Engleska glumica i model Emma Watson koja se proslavila ulogom Hermione Granger u serijalu filmova o Harryju Potteru, počela je glumiti kada joj je bilo svega devet godina. Osamnaest godina nakon prikazivanja Emma je konačno odlučila govoriti o tome što ju je godinama mučilo, piše Slobodna Dalmacija.

– Išla sam na terapiju i osjećala krivnju. Pitala sam se: 'Zašto ja?', zbog čega netko drugi nije na mome mjestu, da uživa više od mene, netko tko je to isto htio, čak više nego ja. Borila sam se s užasnim osjećajem krivnje. Borila sam se. Znam da sam morala više uživati, no to je bila prava borba - objasnila je Emma za britanski Vogue.

- Imala sam strašne vrtoglavice - objasnila je između ostalog za Vogue, spomenuvši fizičke probleme koji su popratili narušeno mentalno zdravlje.

Obitelj je bila ta koja ju je naposlijetku izvukla i spasila od depresije.

– Ja sam nečija kćerka. Ja sam kćerka svoje mame, ja sam kćerka svog oca, ja sam sestra. Pripadam nekome. Dolazim iz mirnog okruženja, imam svoje korijene – kazala je i istakla kako joj je upravo taj stav i čvrsto okruženje pomoglo da se sa svim izbori.

Cast member Emma Watson poses at the premiere of
Mario Anzuoni / REUTERS
Emma Watson

Iako je Harry Potter manija radikalno promijenila život ove mlade glumice, njeni roditelji, Jacqueline Luesby i Chris Watson pomogli su Emmi da se prizemlji dok je bila opčinjena slavom.

Emma je u intervjuu napokon progovorila i o svom ljubavnom statusu pa je kratko i jasno poručila: 'Sretno sam sama!'

Osvrnula se i na svoj skorašnji 30-i rođendan...

- Uvijek sam mislila da svi tako nepotrebno rade dramu oko tridesetog rođendana. To nije tako strašno... Onda sam napunila 29 i pomislila sam, 'Oh Bože, tako sam tjeskobna zbog toga'. Stalno sam osjećala tjeskobu zbog tih subliminalnih poruka, svega onoga što se 'mora' i 'treba' obaviti do nekog doba.

View this post on Instagram

A post shared by Emma Watson (@emmawatson) on

- Ako niste izgradili dom, udali se i rodili dijete ili ako do tridesete nemate stabilnu karijeru, počinjete osjećati tjeskobu jer mislite da je to nešto obvezno - rekla je Emma.

Watson je poznata i kao aktivistica za prava žena, a uskoro bi se trebala pojaviti u filmu 'Male žene' snimljenom po romanu Louise May Alcott.

Kaže da joj je veliko zadovoljstvo što je u filmu glumila uz Lauru Dern i Meryl Streep. Ema je i UN-ova ambasadorica dobre volje te sudjeluje u kampanji 'On za nju' (He for She) koja se zalaže za jednakost između muškaraca i žena, piše Slobodna.

View this post on Instagram

A post shared by Emma Watson (@emmawatson) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:28