BAFTA TV

Plaštevi, sjaj i moć male crne haljine: Slavne zvijezde pokazale najbolja izdanja na crvenom tepihu

U Londonu su dodijeljene ovogodišnje BAFTA - TV nagrade, a dodjela je okupila mnoga međunarodno poznata televizijska lica s Otoka

Najbolja izdanja s crvenog tepiha BAFTA-e

 Profimedia/

Na dodjeli najvažnije televizijske nagrade u Velikoj Britaniji, BAFTA TV, i ove se godine okupilo mnogo zvijezda, britanskih glumica i glumaca s međunarodnom karijerom, a najviše nagrada odnijele su komična serija "Derry Girls" Chanella 4 te dramska serija "Bad Sisters" (Apple TV+), dok je Kate Winslet osvojila nagradu za najbolju glumicu u TV-filmu "I‘m Ruth" koji je dio serijala "I‘m".

Jedan od modno važnih crvenih tepiha u sezoni, koji je bio prostrt u londoskom Royal Festival Hallu, nije razočarao ni ovaj put, a mi donosimo outfite o kojima se najviše govorilo.

Laureatkinja Kate Winslet odlučila se za vrlo jednostavan izgled i pokazala još jednom moć "male crne haljine". Pripijena haljina do ispod koljena, s asimetričnim izrezom na vratu i jednostavnim nakitom i cipelama, oduševila je modne kritičare.

image

Kate Winslet

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Poznata glumica, zvijezda serije "Dr.Who" i "I Hate Suzie", donijela je na crvenih tepih budućnost i bila drugačija od svih. Billie Piper odlučila se za pripijeni kombinezon upotpunjen rukavicama i navlakama za cipele od istog plavog materijala s blještavim neonskim šljokicama.

image

Billie Piper

Mike Raison/Dmg Media/Profimedia/Mike Raison/dmg Media/profimedia

Mnogo pozornosti privukla je Vogue Williams koja se odlučila za potpuno prozirnu, crnu haljinu londonskog brenda Temperley. Model i voditeljica podcasta, pokazala je savršenu figuru u dramatičoj opravi, a izgled upotpunila jednostavnom frizurom, kosom svezanom u visoki rep.

image

Vogue Williams

Mike Raison/Dmg Media/Profimedia/Mike Raison/dmg Media/profimedia

Pjevačica i glumica Dannii Minogue donijela je svjetlost na tepih, odlučivši se za dugu haljinu sjajne žute nijanse s plaštom iste boje i cvjetnim ukrasom na struku.

image

Dannii Minogue

David Fisher/Shutterstock Editorial/Profimedia/David Fisher/shutterstock Editorial/profimedia

Dramatična je bila i Golda Rosheuvel, zvijezda serije "Kraljica Charlotte", spin-offa "Bridgertona". Ona je odabrala dugu crnu opravu sa svjetlucavim srednjim dijelom, korzetom prekrivenim sjajnim kamenčićima, te velikim plaštem. Njezina kolegica Cush Jumbo kamenčiće je nosila na haljini boje slonovače, u kombinaciji s prozirnim bijelim plaštem.

image

Golda Roshuevel i Cush Jumbo

Lee Floyd/Avalon/Profimedia/Lee Floyd/avalon/profimedia

Reality zvijezda Zara McDermot odlučila se za zlato - sjajnu zlatnu haljinu od nabranog materijala koju potpisuje Georgia Hardinge, te zlatne sandale.

image

Zara McDermott

Matrixpictures.co.uk/Matrixpictures/Profimedia/Matrixpictures.co.uk/matrixpictures/profimedia

Za još jednu trendi varijantu - sve u jednoj boji, odlučila se Freema Ageyman, zvijezda "New Amsterdama", "Dreamlanda" i "Dr. Whoa". Odjenula je svilenu haljinu bijele boje, pripijenu, dugih rukava i s izrezom uz vrat, uz dodatak rukavica bez prstiju i plašta na jednom ramenu.

image

Freema Agyeman

Mario Mitsis/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Mario Mitsis/backgrid/backgrid Uk/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:33