U BOŽIĆNIM OUTFITIMA

Plavuša s Harvarda pozirala s 21-godišnjom kćeri: ‘Prekrasne ste! Izgledate kao sestre!‘

Obožavatelji Reese Witherspoon nisu se mogli načuditi koliko su slavna glumica i njezina nasljednica slične
Reese Witherspoon s kćeri Avom
 INSTAGRAM

Reese Witherspoon (44) spremna je za Božić, a blagdanskim duhom "zarazila" je i 21-godišnju kćer Avu Elizabeth - zajedno su pozirale u puloverima s božićnim motivima, a isti su noviteti modnog brenda Draper James Line, koji je popularna holivudska glumica pokrenula prije pet godina u čast svoje južnjačke baštine.

- Tvrtku posvećujem baki Dorothei Draper i djedu Williamu Jamesu koji su bili, i još uvijek jesu, najveći utjecaji u mom životu. Upravo su mi oni otkrili sve tajne južnjačkog načina življenja - od njih sam naučila odijevati se i ponašati kao dama, ponositi se svojim domom, pružiti pomoć susjedu i uvijek pozvati sve u goste - izjavila je svojedobno Reese, koja je odrasla u New Orleansu u američkoj saveznoj državi Louisiani.

A ovih dana, zvijezda filmova "Plavuša s Harvarda", "Hod po rubu" i "Voda za slonove" s prelijepom kćeri, studenticom Avom, odradila je mini-fotosession na trijemu svoje kuće u Los Angelesu. Fotografijama se pohvalila na Instagramu, a pratitelji se nisu mogli načuditi koliko su majka i njezina nasljednica slične.

- Prekrasne ste! Izgledate kao sestre! - komentirali su fanovi, a glumica se našalila kako je jedva uspjela nagovoriti kćer da s njom pozira u božićnim vestama.

Podsjetimo, Reese je Avu i sina Deacona (17) dobila u braku s kolegom Ryanom Phillippeom (46). Witherspoon se poslije razvoda udala za agenta za talente Jima Totha, s kojim ima osmogodišnjeg sina Tennesseeja Jamesa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 09:37