OKREĆE NOVU STRANICU

Playboy i holivudski život stvar su prošlosti, Pamela Anderson postala je ‘sam svoj majstor‘

Plavuša burne karijere vratila se u rodni gradić Ladysmith u Kanadi i snima TV serijal o preuređenju imanja koje je davno kupila

Pamela Anderson u emisiji HGTV-a

 Screenshot/HGTV

Pamela Anderson (54) ima novi život, daleko od gungule Los Angelesa, sveprisutnih paparazza i njihovih teleobjektiva. No i dalje je pred kamerama.

Vratila se kući u Kanadu, na imanje u rodnom Ladysmithu u Britanskoj Kolumbiji, koje je kupila prije 25 godina. U suradnji s HGTV-om, lifestyle TV kanalom poznatim po serijalima o uređenju doma i vrta, Anderson planira svima pokazati kako izgleda potpuno preuređenje njezina imanja. Emisija se zove "Pamelin rajski vrt". Prva epizoda trebala bi doći na program već 3. studenoga ove godine.

HGTV je objavila opis serije u kojem kažu: "Ostavivši svoj holivudski život iza sebe, Pamela se vratila u svoj rodni grad i sprema se uhvatiti u koštac s ovim velikim preuređenjem".

Pritom bivša Playboyeva ljepotica (i žena koja je bila na najviše naslovnica tog magazina), nije sama. Okupila je, kaže, tim iz snova. U emisiji sudjeluju i njezina majka Carol Anderson te lokalna ekipa dizajnera i zanatlija.

Svoju supermodernu, luksuznu kuću na plaži u Malibuu u Los Angelesu s prekrasnim pogledom na plažu prodala je prošle godine u kolovozu za 11,8 milijuna dolara. Neko vrijeme živjela je u New Yorku zbog angažmana na Broadwayu. Iako su mnogi bili zaprepašteni kad je objavljeno da će biti zvijezda mjuzikla "Chicago", pokazalo se da je nekadašnja zvijezda "Baywatcha" sjajna u ulozi Roxie. Kritike su bile odlične.

Govoreći tad za magazin Forbes, Anderson, čija se imovina procjenjuje na nešto više od 20 milijuna dolara, otkrila je da su čak i njezina djeca, sinovi Brandon Thomas i Dylan Jegger, bili oduševljeni cijelom njujorškom pričom.

- Moji sinovi su se složili da mi je to trebalo. Trebala sam to za svoju dušu. Pomalo su oduševljeni i načinom na koji sam izvela cijelu priču s Broadwayjem i reakcijama ljudi. Obojica su vrlo talentirani, a njihov blagoslov i ponos zbog mene jako puno mi znače - rekla je Anderson, koja se uz showbizz godinama intenzivno bavi raznim aktivnostima oko zaštite životinja, a tome se još intenzivnije posvetila vrativši se u Kanadu.

image

Pamela Anderson u mjuziklu ‘Chicago‘

Cj Rivera/Everett/Profimedia/Cj Rivera/Everett/Profimedia

Čini se da njezino preseljenje iz golemog New Yorka u Ladysmith, gradić na otoku Vancouver koji ima manje od 9000 stanovnika, nije izazvalo neki pretjerani šok kod glumice. Kad je prije četvrt stoljeća, na vrhuncu popularnosti, kupila tamo kuću, planirala ju je obnoviti i pretvoriti u svoje utočište. U tome nije uspjela zbog užurbanog rasporeda i života u Sjedinjenim Državama. Sad će se sve promijeniti.

Dio ekipe "Pamelinog rajskog vrta" je, kako se navodi u najavi, i njezin sad već bivši, četvrti suprug Dan Hayhurst. Početkom godine pojavile su se vijesti da se Anderson i Hayhurst, njezin bivši tjelohranitelj, rastaju nakon godinu dana braka. Predstavnik glumice to je potvrdio za ET u izjavi: "Pamela Anderson i Dan Hayhurst se razvode. Pamela podnosi zahtjev za razvod u Kanadi".

Kasnije se pokazalo da je braku presudio zajednički život u karanteni. Tijekom tih mjeseci ona je shvatila da Dan, inače stolarski majstor, nije "onakav kakvim ga je smatrala". Otkrila je njegove ne baš lijepe strane i "odljubila se" te odlučila završiti brak koji su sklopili na Badnjak 2020. godine u obiteljskom krugu. No čini se da su ostali prijatelji, barem dovoljno da mogu surađivati na projektu.

- Pamela je romantičarka po prirodi i uvijek ima najbolje namjere. Njezin karakter vidi se u svemu što radi. Ona je zagovornica ljudskih prava, prava životinja i javnog zdravlja. Ide na sastanke gradske vijećnice, želi da svi u zajednici budu sigurni i zbrinuti. Njoj je iskreno stalo do drugih ljudi, a to je vidljivo u svakom aspektu njezina života, uključujući njezin odnos s Danom - rekao je jedan od njezinih prijatelja.

image

Pamela Anderson i Dan Hayhurst

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 18:31