SAMOHRANA MAJKA

Playboyeva zečica i Hefnerova bivša pridružila se OnlyFansu: ‘Ovo nikada nisam mogla raditi kao model‘

Platforma joj daje nešto što nikada nije imala u svojoj karijeri kao model

Brande Roderick i Donald Trump

 Dave Kotinsky/Getty Images/Profimedia/Dave Kotinsky/getty Images/profimedia

Brande Roderick, bivša zvijezda Playboyja, naprosto obožava OnlyFans, jer joj daje "nešto što nikada nije imala u svojoj karijeri kao model, a to je posljednja odluka o tome koje slike izlaze u svijet".

image

Brande Roderick

Robin Marchant/Getty Images/Profimedia/Robin Marchant/getty Images/profimedia

Roderick, 48-godišnja manekenka poznata i po ulozi u "Baywatchu", nedavno se pridružila popularnoj platformi koju koriste brojne njene kolegice i ističe da ima itekakve financijske koristi od OnlyFansa kao samohrana majka. Dodatno, kaže da je prava poslastica imati potpunu kontrolu nad vlastitim slikama i video zapisima.

Brande, koja je svojedobno bila u vezi s Hughom Hefnerom, kaže da nikada nije imala takvu kreativnu moć kad je pozirala za kultni Hefnerov časopis ili kad je radila s raznim drugim fotografima.

Dok Brande kaže da je Playboy uvijek napravio sjajan posao s fotografijama koje su sačinjavale časopis, tvrdi da je imala hrpu problema sa stotinama drugih slika fotografiranih tijekom snimanja. Ponekad nisu bile obrađene te nisu bile konačne verzije, ali su ipak procurile ili bile prodane na internetu.

image

Brande Roderick

Presley Ann/Getty Images/Profimedia/Presley Ann/getty Images/profimedia

Uz OnlyFans, Brande kaže da je u stanju odlučiti sve i pažljivo osmisliti svoj imidž, što je velika stvar za 48-godišnjakinju s dvoje djece kod kuće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:08