OTKRILA ISTINU

Playboyeva zečica: ‘I muža i Hefnera varala sam s poznatim boksačem. Oborio me s nogu, nije bio prosječan!‘

‘David je bio potpuno drugačiji od njih obojice i oborio me s nogu‘, kazala je Zoe Gregory

Hugh Hefner i Zoe Gregory

 Lucy Nicholson/Afp/Profimedia/Lucy Nicholson/afp/profimedia

Playboyeva zečica Zoe Gregory otkrila je da je prevarila vlasnika Playboyja Hugha Hefnera s boksačem Davidom Hayeom, prenosi Daily Mail. Engleska manekenka živjela je u Hughovoj poznatoj vili u Los Anglesu prije njegove smrti 2017. godine. Zoe je za svoju vezu s Davidom rekla da je bila savršen bijeg jer se osjećala neispunjenom u partnerstvu s Hughom. Objasnila je da je to zato što ih dugoročno nije vidjela zajedno unatoč tome što joj je on omogućio da ispuni svoje snove.

image

Hugh Hefner i djevojke

Photo Wire/Starmax/Profimedia/Photo Wire/starmax/profimedia

Zoe je također bila udana za britanskog DJ-a Chrisa Paula dok je imala romansu s Davidom. Kazala je da nikada nije bila sigurna da je stvarno zaljubljena u Chrisa koji je "glumio dadilju" i čuvao njezinog malog sina Lewisa tijekom tjedna dok je ona živjela u Playboyevoj vili.

"David je bio potpuno drugačiji od njih obojice i oborio me s nogu", rekla je pa dodala da je do tada bila samo s prosječnim muškarcima. "Nikada nisam bila s nekim s mišićima i tako nevjerojatnom figurom", objasnila je.

Zoe je sigurna da Hugh nikada nije saznao za njezinu vezu s Davidom, osim ako je nije pratio kada je napustila vilu, a u to je također sigurna da nije. Nikada se o svojoj romansi nije povjerila nijednoj djevojci u vili niti svom suprugu Chrisu. Zoe je upoznala Davida kada se došao boriti na tlu Playboyeve vile 2003. godine.

image

David Haye i Sian Osborne

Bob Grey/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Bob Grey/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Playboyeva zečica ondje se uselila 2001. godine i od tada je bila jedna od harema zečica koje su živjele na imanju i dijelile spavaću sobu s Hughom. "Špijunirala sam Davida iz svoje sobe - prozor mi je gledao dolje prema njemu", kazala je.

Zoe je na kraju napustila Playboyjevu vilu 2004. godine kada je Hugh prekinuo njihovu vezu jer se posvađala s Hughovom djevojkom, koja mu se nalazila na prvom mjestu, Holly Madison. Sada živi u Miamiju na Floridi i radi kao stjuardesa u privatnim zrakoplovima, a David je sreću pronašao sa sadašnjom partnericom, manekenkom Sian Osborne.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:15