SVE MLAĐE ŽENE...

Playboyjeva zečica o DiCapriju: ‘Leo se pretvara u novog Hefnera. Znate li s kim je bio u njegovoj vili?!‘

25-godišnja Vittoria Ceretti ima sve kvalitete koje 50-godišnja holivudska zvijezda traži u partnerici

Leonardo Dicaprio na setu

 Cpr/d.sanchez/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Cpr/d.sanchez/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Crystal Hefner, supruga Hugha Hefnera koji je bio poznat po svojoj ljubavi prema puno mlađim ženama, nazvala je Leonarda DiCaprija "novim Hefom". DiCaprio je, kako prenosi Daily Mail, trenutno u vezi s 25-godišnjom talijanskom manekenkom Vittorijom Ceretti.

image

Vittoria Ceretti

Aissaoui Nacer/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Aissaoui Nacer/backgrid/backgrid Usa/profimedia

50-godišnji holivudski glumac nakon niza veza s djevojkama tih godina, sudeći po stranim medijima, napokon je siguran u ljubav. Crystal je otkrila i da je DiCaprio na jednoj zabavi u Hefnerovoj vili bio s Rihannom koja je tada bila u svojim 20-ima. "Djevojke su sve mlađe... Leo se pretvara u novog Hefa", kazala je Crystal koja je s Hefnerom bila u braku pet godina, do njegove smrti u 91. godini.

Udovica je otkrila da su razne slavne zvijezde posjetile vilu, kao što su Jack Nicholson, Pauly Shore, Corey Feldman, Justin Bieber, Kylie Jenner... DiCaprijeva odabranica u lipnju puni 26 godina, a izvori bliski glumcu tvrde da ona ima sve kvalitete koje holivudska zvijezda traži u partnerici.

image

Hugh Hefner i Crystal Harris 2009.

Celebrityphoto/retna Pictures/Avalon/Profimedia/Celebrityphoto/retna Pictures/avalon/profimedia

Izgleda da je Ceretti uspjela ono što nijedna prije nje nije - ukrala je DiCaprijevo srce. Inače, Ceretti je traženo lice za reklame, a do sada je vodila kampanje za poznate brendove kao što su Chanel, Prada, Dolce & Gabbana i Moschino.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:11