MIJENJAJU SCENARIJ

Pljuska Netflixu! Nagrađivana glumica odbila povratak u njihov veliki hit, producenti na mukama: ‘Ne može zbog rasporeda‘

Šesta sezona Netflixova hita trebala bi se emitirati krajem 2023. godine

Gillian Anderson u seriji ‘Kruna‘

 Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk/landmark/profimedia

Producenti Netflixove serije ‘Kruna‘ navodno su u totalnom kaosu jer nisu uspjeli vratiti Gillian Anderson u nadolazećoj sezoni popularne serije.

Holivudska glumica već je glumila premijerku Margaret Thatcher u kraljevskoj drami, ali je navodno odbila ponoviti ulogu u novoj sezoni.

Unatoč tome što je za tu ulogu osvojila nagradu Emmy za najbolju sporednu glumicu, navodno zbog ‘problema s rasporedom‘ neće se vratiti u prepoznatljivoj ulozi.

image

Gillian Anderson

Robyn Beck/Afp

Šesta sezona Netflixova hita trebala bi se emitirati krajem 2023., a u njoj će se prikazivati događaji koji su doveli do smrti princeze Diane 1997. godine. Međutim, problemi s glumačkom postavom uzrokovali su probleme i iza scene, a izvor je za The Sun izjavio da je ova ‘pedala‘ koju je Gillian dala producentima serije ozbiljan ‘udarac produkciji‘.

image

Jonny Lee Miller, Imelda Staunton, Dominic West, Elizabeth Debicki, Jonathan Pryce i Lesley Manville

Justin Ng/Avalon/Profimedia/Justin Ng/avalon/profimedia

"Njezin portret Margaret Thatcher naišao je na hvalospjeve globalne kritike i ona je bila velika vrijednost za ‘Krunu‘. Nadali smo se da će se moći pojaviti u scenama vezanima uz zlatno vjenčanje, ali nažalost to nije slučaj zbog problema s rasporedom. To je bio još jedan udarac za producente koji se već ionako bore s prilično izazovnom produkcijom", otkrio je izvor, prenosi Daily Mail.

Navodno se prema originalnom scenariju planiralo uprizoriti večeru koju su priredili kraljica Elizabeta II. i princ Philip, a na kojoj su prisustvovali Thatcher, princeza Anne i drugi. Međutim, bez Gillian koja glumi bivšu premijerku, odlučeno je da će se ipak uprizoriti druga večera kojoj ona nije bila nazočna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:29