BOMBASTIČAN RAZGOVOR

Pljušte reakcije na Harryjev i Meghanin intervju: ‘Sramotno! Kraljica će biti apsolutno shrvana‘

‘Harry će za nekoliko godina jako požaliti što je pristao na razgovor. Ni on ni Meghan očito nemaju nikakvu emocionalnu inteligenciju‘
kraljica Elizabeta II.
 Chris Jackson/POOL/AFP

Ekskluzivni intervju koji su princ Harry i Meghan Markle dali Oprah Winfrey uzburkao je britansku javnost, a dan poslije njegova emitiranja svijet čeka i prve reakcije iz krugova same kraljevske obitelji. U međuvremenu, šokantne tvrdnje koje su iznijeli princ i njegova supruga komentirali su poznavatelji monarhije.

- Ovo je bila predstava od početka do kraja. Harry i Meghan ponijeli su se vrlo sebično, bacili su bombu na kraljevsku obitelj i pokazali veliko nepoštovanje prema našoj zemlji. Oboje su iznijeli ozbiljne i uznemirujuće optužbe znajući da im monarhija ne može uzvratiti udarac. Napali su instituciju. To nije bio showbiz, već gruba uvreda za britanski narod.

Optužili su kraljevsku obitelj za rasizam, ali nisu htjeli govoriti o konkretnim imenima. To je kukavičluk! Tvrde i da su ih britanski mediji diskriminirali - gdju su im dokazi za takve tvrdnje? Nisam siguran da vjerujem u to što su izrekli u intervjuu. Jedina pobjednica ovdje zapravo je Oprah Winfrey - komentirao je Robert Jobson, autor knjige "Diana: Closely Guarded Secret".

- Pojedine elemente onoga što su rekli treba shvatiti ozbiljno. Meghan je bila mlada, ranjiva žena i neke stvari kroz koje je prošla uistinu su uznemiravajuće i na njih treba reagirati. Kad se kraljica probudi i pročita taj intervju, bit će apsolutno shrvana. Harry i Meghan popljuvali su gotovo svakog člana kraljevske obitelji - kaže Russell Myers, urednik u Daily Mirroru.

- Meghan je javnosti 'prodala' priču prema kojoj se njezin život može usporediti sa zatvorom. Rekla je da se nije imala na koga osloniti, a Harry je cijelo vrijeme bio uz nju. Osim toga, na raspolaganju joj je bio jedan od kraljičinih pomoćnika od najvećeg povjerenja. Teško mi je povjerovati u njezine riječi.

Neozbiljno je tvrditi da se nisu osjećali sigurno, a cijelo to vrijeme na koje se referiraju bili su izvan zemlje!

Sigurna sam da će za nekoliko godina Harry jako požaliti što je pristao dati ovakav intervju. Ni on ni Meghan očito nemaju nikakvu emocionalnu inteligenciju - smatra pak Angela Levin, koja je napisala knjigu "Harry: Conversations with the Prince", a prenosi Daily Mail.

Mnogi su zamjerili Oprah Winfrey jer prinčevu suprugu nije pitala ništa o njezinu odnosu s vlastitom obitelji. Meghan se ipak u jednom trenutku osvrnula na svog otuđenog oca Thomasa Marklea.

- I dalje tugujem - izgubila sam oca, izgubila sam dijete, skoro sam izgubila i vlastito ime, sve je to gubitak identiteta - rekla je prinčeva supruga.

Britanski gledatelji odmah su zatražili da se Harryju i Meghan oduzmu kraljevske titule, tj. čin vojvode i vojvotkinje, a njihov intervju komentirao je i poznati TV voditelj Piers Morgan.

- Izdali su kraljicu, apsolutno sramotan potez! Ovakve podle, destruktivne i samodopadne gluposti očekivao sam od Meghan Markle, ali šokira činjenica što je Harry dopustio da se ruše njegova obitelj i monarhija. Harry kao da želi da Amerika i ostatak svijeta mrze i njegovu obitelj, i monarhiju i njegovu zemlju - tvitao je Morgan, a s njim se slažu i mnogi gledatelji.

- Harryju uopće nije stalo do vlastite obitelji, a Meghan mari samo za pažnju i novac - zaključili su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2023 23:12