OŠTRA REAKCIJA

Pobjesnio na Sharon Stone zbog priče o prisilnom seksu: ‘Imam toliko nastranih priča o njoj. Možda da napišem knjigu?!‘

Glumica tvrdi da ju je producent prisilio da spava s Billyjem kako bi im scene seksa u filmu ‘Sliver‘ bile što uvjerljivije

Billy Baldwin i Sharon Stone u ‘Sliveru‘

 Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Holivudski glumac Billy Baldwin (61) obrušio se na Sharon Stone (66) zbog njezinih tvrdnji da ju je producent Robert Evans prisilio da spava s njim kako bi poboljšali kemiju na ekranu i kako bi njihove scene seksa u filmu "Sliver" iz 1993. bile što uvjerljivije.

- Nisam siguran zašto Sharon Stone ne prestaje govoriti o meni nakon svih ovih godina? Je li još zaljubljena u mene ili je i dalje povrijeđena jer sam bježao od njezinog udvaranja? Pa nije li ona svojoj prijateljici Janice Dickinson rekla: ‘Toliko će se zaljubiti u mene da će mu se zavrtjeti u glavi?‘... Imam toliko uznemirujućih i nastranih priča o njoj, ali šutio sam. A mogao bih i ja napisati knjigu o svemu, to bi moglo biti zabavno - objavio je ljutiti Billy na X-u, bivšem Twitteru, očito aludirajući na kolegičine memoare "The Beauty of Living Twice" iz 2021.

Svađu je za Daily Mail komentirala i Claudia Greene, publicistica Janice Dickinson.

image

Billy Baldwin i Sharon Stone u ‘Sliveru‘

Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia

- Koliko se sjećam, Sharon mi to nikad nije rekla. Nisam sigurna zašto Billy Baldwin to sad spominje. Obožavam ih oboje, ali to se nikad nije dogodilo - rekla je.

Evans, koji je umro 2019., također je bio producent u filmovima "Chinatown" i "The Cotton Club", a vodio je produkciju u Paramountu za filmove "Kum", "Dobar posao u Italiji", "Čovjek zvan Hrabrost" i "Veliki Gatsby". "Sliver" je bio Sharonin sljedeći film nakon što je postigla svjetski uspjeh u "Sirovim strastima" 1992.

- Pozvao me u svoj ured. Objašnjavao mi je da je on spavao s Avom Gardner i da bih ja trebala spavati s Billyjem Baldwinom, jer ako spavam s njim, on će biti bolji. Kad bih se poseksala s njim, to bi spasilo film... Misliš da će on postati dobar glumac ako ga po**bem? Nitko nije tako dobar u krevetu. Možda su trebali angažirati talentiranog glumca, nekoga tko bi mogao dobro odraditi svoju scenu i zapamtiti sve rečenice. Naravno, na kraju su mene smatrali teškom jer sam im rekla da me izostave iz tog svog sranja. Moj posao bio je da ‘samo‘ glumim i to sam im jasno dala do znanja - rekla je Stone u podcastu Louisa Therouxa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:34