OBITELJSKI RAT

Podignuta nova tužba koja će produbiti jaz između snahe Nicole i svekrve Victorije Beckham

Organizatorice vjenčanja odgovorile su na tužbu oca Nicole Peltz svojom tužbom i iznose sočne detalje oko raskošnog vjenčanja

Vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz

 Profimedia

Brooklyn Beckham, 23-godišnji sin Davida i Victorije Beckham, izmijenio je bračne zavjete s nasljednicom, glumicom i modelom Nicolom Peltz (28) pred svojim najmilijima u travnju 2022. godine, na imanju njezine obitelji u Palm Beachu vrijednom 89 milijuna eura.

Vjenčanje je, a kako bi drugačije, bilo nevjerojatno raskošno.

image

Brooklyn Beckham i Nicole Peltz Beckham

Guerin Charles/abaca/Abaca Press/Profimedia/Guerin Charles/abaca/abaca Press/profimedia

Deset mjeseci od velikog događaja koji je okupio mnoga slavna lica s obje strane Atlantika, organizatorice vjenčanja Nicole Braghin i Arianna Grijalba tuže Nicole, njezinu majku Claudiju i dizajnera Rishija Patela za odštetu od najmanje 46.000 eura.

Istovremeno, otac mladenke, milijarder Nelson Peltz tuži Braghin i Grijalbu tvrdeći da mu odbijaju vratiti polog od 150.000 eura koje im je dao za njihov posao. Nelson tvrdi da je organizatorski dvojac dobio otkaz zbog navodnih "pogreški" tjednima prije Nicolinog i Brooklynovog vjenčanja.

Sada su one odgovorile svojom tužbom zbog kršenja ugovora, te uplitanja u poslovni dogovor. Američki mediji kažu da bi ovi događaji mogli ponovno pokrenuti priče o zategnutim odnosima između Nicole Peltz i njezine svekrve Victorije koji nije bio dobar od početka veze njezina sina s američkom bogatašicom.

U tužbi organizatorica vjenčanja tvrdi se da je 80-godišnji Nelson Peltz vjenčanje svoje kćeri s Brooklynom Beckhamom nazvao "usranom predstavom" i htio ga u potpunosti otkazati, ali ga je supruga uspjela nagovoriti da to ne učini. Obitelj je također bila nepopustljiva u zahtjevima da se Victoriji apsolutno ništa ne govori o pripremama za vjenčanje, ni o detaljima ni o problemima. Željeli su da Victorija ostane u "potpunom mraku". Braghin i Grijalba dalje tvrde da je mladenka potrošila 93.000 eura (!) samo na frizuru i šminku, te je imala jako dug popis zahtjeva. Tu su i pritužbe tipa da cvijeće "nije bilo dovoljno bijelo".

Šest tjedana prije vjenčanja, obitelj Peltz nadala se da će organizatorice krenuti s pripremama, ali one su odlučile odustati tvrdeći da se ne mogu nositi s popisom VIP gostiju.

image

Victoria Beckham na jahti u Miamiju par dana prije sinova vjenčanja

Mega Agency/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mega Agency/backgrid/backgrid Usa/profimedia

- Vjenčanje poznatog para u kombinaciji s očekivanim prisustvom mnogih slavnih gostiju zahtijevala je da organizator vjenčanja ima stručnost i osoblje za planiranje, koordinaciju i izvođenje vjenčanja očekivanog kalibra i složenosti - napisali su odvjetnici Nelsona Peltza. Njegova tužba uključuje i razmjenu tekstualnih poruka između Nicole i organizatorica, gdje im je rekla da je "umorna od uočavanja njihovih pogrešaka koje se ponavljaju". Tražila je da joj objasne zašto je, recimo, na popisu uzvanika potvrđen vozač F1 Lewis Hamilton, koji je on sam njoj i Brooklynu rekao da ne može doći.

Odmah nakon vjenčanja pisalo se kako između mame Victorije i snahe vlada "hladni rat", kako je Peltz bila bijesna silnom pažnjom koju Victorija Beckham privlači posvuda, pa je tako bilo i na vjenčanju, a nedavno je u više magazina objavljeno kako među Beckhamovima i njihovim sinom i snahom nema baš previše komunikacije u posljednjih nekoliko mjeseci. Nekoliko mlakih pokušaja da se na društvenim mrežama pokaže kako je sve super i za pet, nisu djelovali uvjerljivo. A nove pričice o isključivanju Victorije iz planiranja sinova vjenčanja, samo će dodatno naštetiti ovom odnosu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:18