NEMANJA VUKOVIĆ

Poginuo pjevač (22) iz srpskoga showa ‘Zvezde Granda‘: ‘Sletio je s autoceste‘

Nakon što je izašao iz automobila, odlučio je prijeći autocestu kada je na njega naletio autobus

Nemanja Vuković

 Instagram/Nemanja Vuković

Pjevač najpoznatiji po natjecanju u srpskom glazbenom showu “Zvezde Granda”, Nemanja Vuković (22), sinoć je poginuo. Do nesreće je došlo kada je sletio s ceste te udario u zaštitnu ogradu na autocesti Šid-Beograd. Sumnja se da je napustio vozilo te odlučio prijeći autocestu kada je na njega naletio autobus, prenosi Kurir.

image

Nemanja Vuković

Screenshot Youtube/

- Neposredno prije jezive nesreće nastradali N.V. je imao nezgodu kada je automobilom dok se kretao iz smjera Beograda prema Šidu sletio s ceste i udario u zaštitnu ogradu. Zatim je, kako se sumnja, izašao iz vozila te pokušao kao pješak prijeći trake autoceste namijenjene za suprotni smjer, odnosno iz Šida prema Beogradu, objasnio je izvor za Informer upoznat sa slučajem.

Vuković je, nakon što ga je udario autobus, ubrzo preminuo zbog zadobivenih ozljeda. Njegovu smrt je potvrdio liječnik hitne pomoći koji je sa svojim timom ubrzo došao do mjesta nesreće. Nije jasno zašto je htio prijeći na drugu stranu.

Inače, mladi pjevač iz Foča se s 18 godina natjecao na popularnom glazbenom showu “Zvezde Granda” nakon čega je postao vrlo uspješan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. ožujak 2024 00:17