BIZARNI NASTUPI

Pogledajte kako su uoči velikog derbija izvedene himne Italije i Engleske: ‘Ovo je nešto najgore ikad!‘

Čak ni nogometaši Engleske i Italije nisu mogli vjerovati što čuju na stadionu u Napulju, a mnogi su pomislili Bože sačuvaj, ne samo kralja...

Izvedbe talijanske i engleske himne pošle su krivo

 Screenshot YouTube/Twitter

Engleska Garetha Southgatea susrela se s reprezentacijom Italije Roberta Mancinija u prvoj utakmici kvalifikacija za Euro 2024. na stadionu Diego Armando Maradona u Napulju u četvrtak navečer, a navijači su ostali zbunjeni izvedbom nacionalne himne koja je bila pomalo bizarna.

Dok su postrojeni Englezi čekali da zapjevaju ‘God Save The King‘, uslijedio je trenutak koji je prenerazio sve. Pjevačica Ellynora (28) zapjevala je himnu, no čini se da je imala poteškoća s njezinim izvođenjem. Propustila je uvodnu notu te je viđena kako petlja po slušalici u uhu s nervoznim izrazom lica.

Engleski nogometaš Jude Bellingham osobito je često pogledavao pjevačicu s blagim zaprepaštenjem na licu. Gledatelji su očito dijelili njegovo mišljenje te su ovaj ‘pokušaj pjevanja himne‘ nazvali ‘najgorim ikad‘.

Ellynora se kasnije ispričala obožavateljima što je zbog tehničkih problema engleska himna bila ‘iskasapljena‘, ali to nije spriječilo komentatore da izraze svoje nezadovoljstvo na društvenim mrežama.

"Wow, državna himna bila je kaos", komentirao je Jamie O‘Hara, bivši branič Tottenhama.

"Wow, mora da je to najgora izvedba nacionalne himne koju sam ikada vidio", komentirao je jedan korisnik Twittera, a ni drugi nisu bili baš blagi s komentarima.

"Traži se žena zbog počinjenog zločina protiv nacionalne himne", komentirao je drugi.

"Isuse, kako neugodno", "Nikada u životu nisam čuo da je netko tako iskasapio himnu", "Himna je uništena. Baš lijepo", "Ovo je zvučalo kao da ju je netko prisilio na vlastitu izvedbu" - glasili su brojni drugi komentari na Twitteru.

Međutim, ni talijanska himna nije prošla ništa bolje. Izveli su je Gigi D‘Allesio iz Napulja i reper Clementino, a ova hip-hop izvedba zbunila je gledatelje i slušatelje.

"Ova jadna žena koja pjeva na terenu potpuno uništava englesku nacionalnu himnu, a zatim dva tipa apsolutno ubijaju talijansku himnu, što se događa?", napisao je jedan gledatelj.

‘Englesku nacionalnu himnu iskasapio je netko tko ne zna melodiju, riječi ili pogoditi pravi ton u pravo vrijeme, a talijansku himnu otpjevali su talijanski Dick & Dom koji su promijenili melodiju i zvuče kao karaoke iz 1990-ih", komentirao je drugi nezadovoljni gledatelj.

"Himna koju pjevaju Gigi D’Alessio i Clementino je kazna za sve nas. Ne znam zbog čega smo to zaslužili, ali očito smo nešto skrivili", komentirao je novinar Fulvio Paglialunga.

"Ovo ne bih poželio ni najgorem neprijatelju", komentirao je korisnik Twittera.

https://www.youtube.com/watch?v=rrjFpfmxl7k

“Do sada je bilo mnogo tužnih i mračnih trenutaka na ovome stadionu, poput ispadanja iz Lige prvaka s 12 bodova, drugih ispadanja, bankrota... Ali to je sve ništa u usporedbi s nacionalnom himnom koju pjevaju Gigi D’Alessio i Clementino”, napisao je jedan navijač iz Napulja.

S obzirom na to da je Italija gubila 2-0 na poluvremenu protiv Engleske, neki su napisali "ako natjerate Gigija D‘Alessija da vam pjeva himnu, onda zaslužujete izgubiti. Loše."

Također je primijećeno da je D’Alessio držao jednu ruku u džepu tijekom izvedbe himne, što su mnogi protumačili kao izraz nepoštovanja.

Sve u svemu, po prvi put nakon 1961. Englezi su porazili Italiju u gostima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 06:36