JE LI PRETJERAO?

POGLEDAJTE LICE OD MILIJUN DOLARA Brad se osvetio Angelini tako da si je 'složio' novo lice, prijatelji ga preklinju: Čovječe, prestani s operacijama!

Brad Pitt u Japanu 2013. godine
 REUTERS

Brad Pitt je odlučan u namjeri da što duže održi imidž jednog od najseksi glumaca u Hollywoodu.

Naime, nakon što su ugledni svjetski plastični kirurzi proučili njegove fotografije prije i poslije rastave, zaključili su da je Brad podvrgao brojnim kozmetičkim zahvatima kojima si je, pretpostavljaju, pokušao popraviti raspoloženje nakon što je njegova supruga, Angelina Jolie, predala zahtjev za rastavu.

- Koristio je filere, botoks, piling, a korigirao je i područje oko očiju. Iako se iznutra osjeća uništeno, ne želi si dopustiti da ne liči na ništa, pa barem izvana želi izgledati kao milijun dolara - otkrio je izvor za Radar Online.

Otkako ga je Angelina zatekla odlukom o rastavi i uzimanjem djece, Brad je očito odlučio uzeti sudbinu u svoje ruke.

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 21:  Brad Pitt attends the UK Premiere of
Getty Images
Brad 21. studenog 2016. na prmijeri filma 'Allied'

- Ožiljci pored uha znakovi su faceliftinga - kaže doktor Lyle Back.

Dodao je da je sasvim neobično da muškarac od 53 godine ima tako glatko lice bez ijedne bore.

- Izgleda znatno mlađe što se može pripisati i laserskim tretmanima kao i kemijskim pilinzima - zaključio je liječnik. No nisu svi zadovoljni njegovim mlađahnim izgledom.

Bradovi prijatelji zabrinuti su zbog plastičnih operacija na koje je išao te mu govore da se prestane igrati sa svojim licem.

Hollywood actor Brad Pitt and actress Angelina Jolie make an appearance before fans at the Japan premiere of Pitt's movie
REUTERS
Brad Pitt u Japanu 2013. godine

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:47