DIGNUO JOJ TLAK

Pogledajte ludi video: Fan gađao Nicki Minaj na nastupu, ona se izmaknula, a onda mu uzvratila

Popularna je pjevačica nakratko prekinula nastup, a ona je tek jedna od glazbenih zvijezda koja je u posljednje vrijeme napadnuta

Nicki Minaj

 Jason Koerner/Getty Images/Profimedia/Jason Koerner/getty Images/profimedia

Nakon Bebe Rexhe, Drakea, Harryja Stylesa, Lil Nas X-a i drugih poznatih zvijezda, sada se i Nicki Minaj našla na meti jednog obožavatelja. Naime, pjevačicu je obožavatelj gađao narukvicom, prenosi The Mirror, na koncertu održanom u Detroitu u sklopu njezine svjetske turneje Pink Friday 2.

Nicki Minaj je leteći objekt izbjegla jer se sagnula, a onda ga podignula i bacila nazad u publiku. Je li nekoga pogodila u publici? Ne zna se, ali čini se da ovaj potez obožavatelja pjevačicu prilično razljutio. Na više videa je vidljivo kako je narukvica za dlaku promašila njezino lice.

Zvijezda je djelovala ljutito dok ju je bacila natrag u gomilu, a nakratko je i prekinula nastup. Ipak, koncert je održala do kraja, ali se udaljila s tog dijela pozornice. Pjevačica je nastupila i i večer nakon incidenta jer je imala zakazana dva uzastopna nastupa.

image

Nicki Minaj

Jason Koerner/Getty Images/Profimedia/Jason Koerner/getty Images/profimedia

Čini se kako se danas sve više umjetnika susreće s ovakvim ponašanjem obožavatelja. Pink su posuli pepelom, Drakea i Bebe Rexhu su gađali mobitelom, Harry Styles pogođen je nasumičnim predmetom, Kelsea Ballerini dobila je narukvicom u oko, dok su repera Lil Nas X-a gađali sex igračkom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 12:20