NAPETA BORBA

Pogledajte nastup najvećeg favorita ‘srpske Dore‘: Atraktivne djevojke pušu mu za vratom!

Velike šanse za pobjedu prema kladionicama ima i Zejna s pjesmom ‘Rumba‘ koja u vatrenom scenskom nastupu pokazuje noge

Hurricane, Luke Black i Nadia

 Instagram/YouTube

Luke Black s pjesmom ‘Samo mi se spava‘ najveći je favorit srpskog Izbora za Pesmu Evrovizije što će se sutra održati u Beogradu. 30-godišnji mladić iz Čačka, pravim imenom Luka Ivanović, miljenik je lanjske srpske eurovizijske predstavnice Konstrakte, koja je nastupala u show programu prve večeri ‘srpske Dore‘ s novom pjesmom ‘Evo, obećavam‘ i dobrano se preznojila u kostimu od tzv mebl štofa. Luke je popularan u Kini, a dopada se i inozemnim fanovima Eurosonga. Pobjedi li, on će jastogom, svojim zaštitnim znakom, ‘udariti‘ na traktor Leta 3, jer i Srbija i Hrvatska u Liverpoolu u svibnju nastupaju u istom polufinalu, 9. tog mjeseca.

Luki, s njegovom modernom numerom i upečatljivim scenskim nastupom tijekom kojeg i prilegne na bini, ‘za vrat‘ pušu djevojke iz grupe Hurricane s pjesmom ‘Zumi, zimi, zami‘ koja je nakon druge polufinalne večeri u kojoj su tri djevojke nastupile izazvala podijeljene reakcije. Ova pjesma inspirirana je dječjom igrom, a oni kojima se nije dopala poručili su glazbenicama da bi pametnije bilo da su sreću okušale na dječjem Eurosongu, te vape da se u bend umjesto Mione, Jovane i Sare vrate stare članice, Sanja, Ivana i Ksenija, koje su s pjesmom ‘Loco, Loco‘ prije dvije godine podigle temperaturu na Eurosongu.

Velike šanse za pobjedu prema kladionicama ima i Zejna Murkić s pjesmom ‘Rumba‘ koja u vatrenom scenskom nastupu pokazuje noge, kao i Jovan Živadinović Džipsi s pjesmom ‘Greh‘. Džipsi je inače gej romske nacionalnosti kojeg je tijekom natjecanja bodrio njegov dečko. U finalu nastupaju i Princ od Vranje, dugokosi bivši karatist koji u ratničkom kiltu izvodi numeru ‘Cvet sa istoka‘, te Filip Baloš s pjesmom ‘Novi plan drugi san‘, koji je svoju pjesmu, kaže, snimio u ormaru, jer tu, veli, najbolje sklada.

Dark horse sprskog izbora mogla bi biti slatka Nadia, odnosno Nađa Terzić, unuka bivšeg direktora PGP RTS-a Stanka Terzića. Crnokosa 21-godišnja studentica Fakulteta muzičke umjetnosti pjeva vlastitu skladbu ‘Djevojka tvog dečka‘, odjevena u mini suknjicu, golog trbuha, a sve osvaja osmijehom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 22:47