IPAK NIJE ‘SAMO KEN‘

Pogledajte nastup o kojem svi pričaju: Glumcu predviđaju veliki zaokret u karijeri, već je stigla i ponuda?

Pretpostavlja se da se timu koji stoji iza kanadskog glumca obratila velika izdavačka kuća koja je izrazila interes za suradnju

Ryan Gosling

 Patrick T. Fallon/Afp

Zvijezdu "Barbie", Ryan Gosling, smatraju pravim pobjednikom ovogodišnje sezone dodjele nagrada, jer je navodno zatrpan ponudama da započne glazbenu karijeru.

image

Ryan Gosling na crvenom tepihu

Frederic J. Brown/Afp

Unatoč velikom uspjehu na blagajnama, "Barbie" je ipak izgubila od "Oppenheimera" na sinoćnjoj dodjeli Oscara, gdje se ljetni blockbuster borio za osam nagrada.

image

Ryan Gosling tijekom performansa

Patrick T. Fallon/Afp

S druge strane, Ryan Gosling, koji je glumio Kena, toliko je impresionirao glazbene velikane da se sada nadaju da će svoju budućnost ostvariti u pjevanju. Pretpostavlja se da se menadžerskom timu koji stoji iza kanadskog glumca obratila velika izdavačka kuća koja je izrazila interes za suradnju s njim, a svoje vokalne sposobnosti pokazao je izvođenjem svoje pjesme "I’m Just Ken" iz filma na sinoćnjoj ceremoniji.

image

Ryan Gosling i Slash tijekom performansa

Patrick T. Fallon/Afp

- Ryan je prava stvar. Ima glas, izgled i stvarno je popularan - ističe Kat Bawden iz etablirane kuće za odnose s javnošću, DediKATed PR.

- Zbog uspjeha ‘Barbie‘ i glazbene podloge, čini se da nema smisla da mu se ne ponudi ugovor s velikom izdavačkom kućom."

Mark Ronson, koji je producirao soundtrack za ‘Barbie‘, rekao je da se nada da će raditi s Ryanom na glazbi, piše The Sun.

- Ima nevjerojatan ukus i sjajne ideje, a on je iznimno zabavan i talentiran glazbenik i pjevač - istaknuo je slavni producent koji je osvojio čak osam Grammyja u svojoj karijeri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:11