NEUGODNO ZA GLEDATI

Pogledajte reakciju! Anna Wintour hladno ‘ponizila‘ Kim Kardashian na reviji: ‘Shvatila je kraj koga stoji‘

‘Kim je nitko i ništa pored ikone S.J.P.‘ - komentirali su korisnici društvenih mreža

Kim Kardashian i Sarah Jessica Parker pri susretu s Annom Wintour

 Screenshot TikTok/Madame Figaro

Na Fendi reviji u sklopu New York Fashion Weeka dogodio se jedan pravi ‘Vrag nosi Pradu‘ trenutak, a glavne ‘junakinje‘ bile su urednica Voguea Anna Wintour, glumica Sarah Jessica Parker i reality zvijezda Kim Kardashian.

U TikTok videu koji traje 11 sekundi, a koji je objavio francuski časopis Madame Figaro, vidi se da su Kim Kardashian i Sarah Jessica Parker stajale jedna pokraj druge i pljeskale, dok su modeli hodali pistom.

Wintour, koja je sjedila s druge strane modne piste, prišla im je kako bi se pozdravila s Parker - ali Kim (41) je pomislila da dolazi k njoj. Tako se u videu čini kao da govori ‘bok‘ slavnoj urednici Voguea te namješta svoju clutch torbicu koju drži u rukama kao da je želi pozdraviti, a onda u neugodnom trenutku shvati da Wintour (72) zapravo ide prema Parker (57).

Dok su dvije modne ikone razgovarale ne uključivši nju u razgovor, Kim Kardashian je stajala sastrane i promatrala ih. U tom trenutku video iznenada završava pa nije jasno je li Anna Wintour na kraju ipak poželjela dobrodošlicu i poznatoj reality zvijezdi.

Taj je video odmah postao viralni hit, a komentara prepunih šala na račun reality zvijezde od strane korisnika društvenih mreža nije nedostajalo.

"I tek tako... Kim Kardashian shvatila je kraj koga je stajala", napisao je jedan korisnik.

"Kim je nitko i ništa pored ikone S.J.P.", glasio je drugi komentar.

"Smijem se k‘o blesav na to kako je Anna Wintour ignorirala Kim Kardashian. Mogla bih ovo gledati iznova i iznova", dodao je treći.

Neki su pak stali u obranu reality zvijezde te zaključili da ovakvi videoisječci bez konteksta samo stvaraju nepotrebne scenarije.

"Nikada neću razumijeti zašto svi toliko mrze ovu ženu samo zato što je poznata", glasio je jedan od komentara podrške Kim Kardashian.

Kim i Anna Wintour poznate su po svom toplo-hladnom odnosu još od prije. Njihov komplicirani odnos traje već godinama, a urednica Voguea čak joj je ‘zabranila‘ Met Galu 2012. godine. Kim je također ‘ukrala show‘ svojom Marilyn Monroe haljinom ove godine, a krasila je i tri naslovnice američkog Voguea.

“Osobno se divim načinu na koji je njezin način odijevanja postao malo više minimalistički i što je sada malo više pokrivena", rekla je Wintour za Vogue u ožujku 2019. te dodala: "Morate se diviti tome kako su Kardashiani stvorili carstvo kroz svoje osobnosti i činjenicu kakav je kreativni genij njihova majka."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 19:41