SPOT IZ ROVINJA

POGLEDAJTE REKLAMU KOJU JE RYAN REYNOLDS SNIMIO U HRVATSKOJ U spotu je iskazao svoj odličan smisao za humor, a kraj reklame skriva urnebesnu priču

 
 Youtube

Za nedavnog boravka u Istri prije mjesec i pol svjetski poznati glumac Ryan Reynolds je osim akcijskog filma, snimio i reklamu za svoj džin. Glumac je svoj vlasnički paket Aviationa kupio prije nešto više od godinu dana, oduševljen pićem toliko da je navodno nakon samo jednog gutljaja bivše vlasnike u Portlandu pitao je li destilerija na prodaju.

Najnoviju reklamu poželio je snimiti baš u Rovinju. Prije nekoliko sati objavio ju je na svom YouTube kanalu i društvenim mrežama, a u spotu koji traje nešto više od minute glumac pita koliko daleko biste išli radeći za vlastitu kompaniju.

Njegov osebujni humor i ovaj puta je došao do izražaja. U spotu tvrdi da je osobno puhanjem u stakno dizajnirao svaku bocu: 'Zar je moguće otići predaleko, kada je u pitanju vaša kompanija? Mislim da nije'. Na kraju spota pojavljuje se Andy King, najistaknutiji lik doumentarca o propalom Fyre festivalu. Andy u baru gleda reklamu, a kada završi naruči čašu Aviationa, a prije toga kaže: 'On me shvaća'.

King je u siječnju postao priča broj jedan u američkim medijima nakon što je prikazan dokumentarac o Fyre festivalu, najglamuroznijem svjetskom događaju koji se pretvorio u fijasko.

Andy King, suosnivač i kreativni direktor Inward Pointa, bio je spreman na sve da spasi festival od propasti, pa čak i udovoljiti neprimjerenom zahtjevu Billyja McFarlanda, organizatora festivala.

Kada je na carini zapeo ogromni kamion pun Evian vode te ga carinici nisu željeli pustiti na Bahame dok ne bude uplaćen iznos od 175.000 dolara, McFarland je smislio drugo rješenje, nazvao Kinga i rekao mu: 'S obzirom da si ti naš divni gay voditelj, trebao bi popušiti cariniku kako bi ovaj pustio naš kamion s vodom. Hoćeš li to učiniti?'

King kaže da se nakon telefonskog razgovora s McFarlandom istuširao, oprao zube i zaputio na carinu kako bi riješio problem.

Na kraju je kamion ipak pušten, a carinici su rekli da se uplata može izvršiti i dan kasnije.

Sad je savršeno jasno zašto je upravo Andy King odabran da glumi u reklami Ryan Reynoldsa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:17