ŽIVOT U LUKSUZU

Pogledajte stan u kojem će Marija Šerifović živjeti sa sinčićem: Pjevačica prokomentirala i oca djeteta

Doselila se prije dvije godine u sadašnji stan i uredila ga

Marija Šerifović

 Instagram/Marija Šerifović/

Regionalna pjevačica Marija Šerifović raznježila je svoje pratitelje kada je podijelila da je, uz pomoć surogat majke u Los Angelesu, dobila sina kojeg je nazvala Mario i s kojim će živjeti u Beogradu, prenosi Blic.

Šerifović se prije dvije godine uselila u luksuzan stan u Beogradu. Tri spavaće sobe i dvije kupaonice uredila je u minimalističkom stilu u kojem dominira siva boja. Iako nikada nije objavila kako njezin stan u cijelosti izgleda, fanovi mogu zaključiti po fotografijama na njezinom Instagramu.

Početkom studenog je objavila video na kojem se vidi da ima radove u kući, a sada se zna da je, uz pomoć majke Verice, opremala dječju sobu za sinov dolazak.

"Važno se informirati, okupiti oko sebe prave ljude, iskrene i stručne. Ne želim pojednostavljivati, postupak je zahtjevan, i emotivno i financijski, ali nije nemoguć. Prvo, važno je da pravno regulirate sve na vrijeme. Zatim slijedi medicinski dio, terapije, vađenje jajnih stanica, njihov transfer. Zatim dobra agencija koja zastupa prava surogat majki i liječnik koji prati trudnoću. Put je dugačak, ali kada postoji velika želja, postoji i način. Velika želja da nekome pružim svu ovu ljubav koju posjedujem, bezrezervno, to je na prvom mjestu", kazala je za srpski mediji te dodala da se za ovo dugo spremala.

"Dugo sam se spremala za taj trenutak, zamišljala kako će to izgledati. I majka i bliske prijateljice su mi pričale, ali taj osjećaj je ipak riječima neopisiv, nešto najposebnije... Jednostavno toliko emocija od kojih stane svaki drugi osjećaj. Cijelo vrijeme sam bila prisutna. Od odlaska u bolnicu pa do samog poroda. I ne samo tijekom poroda. Često sam odlazila u Ameriku zbog toga. Posljednjih mjesec dana smo cijelo vrijeme bili zajedno. Željela sam da prođemo zajedno svaki korak, svaki trenutak toga procesa", rekla je Šerifović.

S obzirom na to da u Srbiji surogat majčinstvo nije praksa, pjevačica se odlučila za Ameriku. Šerifović zbog ugovora o privatnosti ne može reći tko je otac djeteta, ali Mario će sve, kazala je, znati kada za to dođe vrijeme. Pjevačici će u odgoju pomoći njezina majka s kojom živi. A kada ih Beograd umori, moći će "pobjeći" u Kragujevac gdje Verica posjeduje kuću s dvorištem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 17:41