NEUGODNO...

Pogledajte verbalni napad na slavnog pjevača na ulazu u zoološki vrt: ‘Pedofilčino, mjesto ti je u paklu!‘

Pozornica je bila osvijetljena crvenom rasvjetom, plesači su nastupali u metalnim kavezima, a glazbenik je nosio šešir s rogovima

Sam Smith

 Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Sam Smith i Kim Petras izveli su svoju pjesmu “Unholy” na dodjeli Grammyja te se ubrzo suočili sa žestokim kritikama. Među nezadovoljnima bila je i nepoznata žena koja je snimljena kako viče na pjevača koji je, kako se činilo, ulazio u zoološki vrt u New Yorku.

- Ti pripadaš paklu, Sam Smith pripada paklu! Ostavi djecu na miru! Ti si zao!, čuje se kako viče dok ga naziva “pedofilom”, a druga žene spominje Iluminate.

Mnogi teoretičari zavjere tvrdili su nakon njihova nastupa kako je to bio “sotonski ritual”. Tijekom izvedbe pozornica je bila osvijetljena crvenom rasvjetom, dok su plesači nastupali u metalnim kavezima, a glazbenik je nosio šešir s rogovima.

image

Pozornica za vrijeme izvedbe pjesme "Unholy"

Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia/Usa Today Network/ddp Usa/profimedia

Krajnja desnica užasnuta je izvedbom, a međunarodna organizacija posvećena religiji sotonizma – Sotonina Crkva, nije bila impresionirana. David Harris, magister Sotonine crkve, njihovu je izvedbu nazvao "u redu" i "ničim posebnim".

Ted Cruz, Lauren Boebert i Marjorie Taylor Greene bili su među javno ogorčenim političarima, dok je TMZ izvijestio da je Federalna komisija za komunikacije primila 18 pritužbi na izvedbu.

Zbog njihove prethodne izvedbe iste pjesme na dodjeli nagrada Brit Awards, podneseno je 106 pritužbi, prema internet stranici Ureda za komunikacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:24