PRERANI ODLAZAK

Pogledajte zadnji Hawkinsov nastup s Foo Fightersima: Bio je sjajno raspoložen i ponavljao jednu stvar

Bend je izveo 19 pjesama, a dobro raspoloženi Hawkins, otpjevao je ‘Somebody to Love‘ i obradu pjesme ‘Been Caught Stealing‘

Taylor Hawkins i Dave Grohl

 Javier Torres/AFP

Posljednji nastup s bendom Foo Fighters, Taylor Hawkins je odradio prije točno sedam dana, 20. ožujka na Lollapaloozi. Bend je izveo 19 pjesama, a dobro raspoloženi Hawkins, otpjevao je 'Somebody to Love' grupe Queen te obradu pjesme 'Been Caught Stealing' grupe Jane's Addiction uz posebnog gosta Perryja Farrella.

Kao što je bila uobičajena pojava tijekom njihovih koncerata, Hawkins je tijekom nastupa zamijenio mjesta s frontmenom Daveom Grohlom.

"Je*eno volim Davea Grohla, čovječe", rekao je Hawkins publici prije nego što su započeli pjesmu 'Somebody to Love' te ponovio koliko cijeni Grohla. "Dostavljao bih pizze da nije bilo je*enog Davea Grohla. Vodio bih odjel za bubnjeve u Guitar Centeru da nije bilo Davea Grohla."

Svirali su više od dva sata, uz velike hitove poput 'The Pretender' i 'My Hero', kao i novije pjesme poput 'No Son Of Mine' i 'Shame Shame'. Posljednju pjesmu koju je Hawkins odsvirao u Foo Fightersima bila je pjesma 'Everlong', a nakon završetka pjesme, bacio je oba štapića kojima je svirao bubnjeve i stavio ruku na rame frontmena Davea Grohla i naklonio se s ostatkom benda.

"Ne kažem zbogom", rekao je Dave Grohl okupljenima na završetku. "Ne volim se opraštati. Znam da ćemo se uvijek vraćati. Ako se vratiš, vratit ćemo se mi. Hoćeš li se vratiti? Ako se vratiš, vratit ćemo se mi, pa onda neću morati reći zbogom".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. lipanj 2023 19:38