TAJNA VEZA

POJAVILA SE FOTOGRAFIJA KOJA POTVRĐUJE ŠUŠKANJA U HOLLYWOODU Godinama su skrivali vezu zbog ugovora s Tomom Cruiseom?

Navodna ljubavna veza holivudskih glumaca Katie Holmes i Jamie Foxxa nije novost.

U svjetskim tabloidima već godina se piše o njihovom tajnom odnosu, a dvojac se svim silama trudio ne obznaniti svoju vezu.

Jedan od češćih razloga koji se navodio za skrivanje ove veze bio je detaljan i kompliciran ugovor koji je Katie Holmes potpisala pri razvodu s bivšim suprugom Tomom Cruiseom, a u kojem navodno stoji da ona 5 godina nakon prekida ne smije ulaziti u javne ljubavne veze.

No, 2017. taj je vremenski period istekao, a fotografija koju je prije nekoliko dana snimio fan možda otkriva da je lijepa glumica konačno u potpunosti slobodna prepustiti se ljubavi.

- Pogledajte koga sam 'ulovio' na večeri! Katie Holmes i Jamie Foxx – napisao je Instagram korisnik ispod objave koja je možebitno prvi put da je par fotografiran zajedno na način da doista djeluju kao običan ljubavni par koji uživa u romantičnoj večeri.

Jer, do sada su njihova zajednička pojavljivanja bila samo u poslovnom kontekstu te na raznim holivudskim događanjima na kojima doista nije čudno 'sresti se'.

Actors Jamie Foxx (L), Tom Cruise (C) and Katie Holmes talk on the Washington Redskins sidelines before the Monday Night Football game against the Minnesota Vikings in Landover, Maryland September 11, 2006.     REUTERS/Gary Cameron  (UNITED STATES) - RTR1H8PG
REUTERS

Svojevremeno Jamie se družio i s Katienim bivšim suprugom, Tomom Cruiseom, a hrvatska ga je javnost pobliže upoznala na nedavnom snimanju filma 'Robin Hood: Origins' u Dubrovniku prije mjesec dana.

I, dok su mnogi posumnjali u vjerodostojnost mutne fotografije govoreći da mušlarac za stolom može biti bilo tko, Jamie je nenamjerno demantirao te tvrdnje, objavivši fotografiju iz privatnog aviona na kojoj nosi identičan šešir i naočale kao i muškarac koji je s Katie uživao u večeri.

#jetluxlife #globalexpress...back in Budapest #moviegrind #hood #babydriver June 28th #backonmyfunnyshit

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:08