Kourtney Kardashian

Pokazala stare fotografije s ljetovanja, a pratitelji joj poručili: ‘Tada si bila svoja, a ne dečkova kopija‘

Pratitelji reality zvijezde pokrenuli su raspravu tvrdeći kako Kourtney preuzima stil i osobnost svakog muškarca s kojim je u vezi

Kourtney Kardashian i Travis Barker

 Chelsea Lauren/Shutterstock Editorial/Profimedia/

Kourtney Kardashian svoje je brojne pratitelje počastila fotografijama u bikiniju koje su, doduše, nastale 2019. tijekom obiteljskog izleta u talijanskom Portofinu. Odjevena u bieli kupaći kostim s crnim točkicama, 44-godišnja reality zvijezda koja je u braku s Travisom Barkerom, u prvi je plan stavila isklesane trbušne mišiće dočaravši opuštenu atmosferu na brodu tijekom krstarenja Mediteranom.

Svoju tada dugu tamnu kosu pokrila je Panama šeširom kako bi se zaštitila od sunca. Na drugim pak fotografijama odjenula je crni jednodjelni kupaći kostim, kako bi istaknula duge preplanule noge.

No, tu nije stala s objavama, već se prisjetila i slike odraza u zrcalu gdje se odlučila za novu modnu kombinaciju, traperice i stilizirani top s motivom starog talijanskog grada.

Jedan od 222 milijuna Kourtneyinih pratitelja započeo je raspravu svojim komentarom: "kad si još bila svoja, a ne kopija svog dečka", referirajući se na neke modne odabire reality zvijezde na koje se odlučila od kad je lani uplovila u bračnu luku s bubnjarom benda Blink-182.

"Vrati se opet tom stilu", također je jedan od komentara, a uslijedilo je i: "Vrati se onom kad si bila zapanjujuća i svoja, a ne ova punk Kourtney koja pokušavaš biti", "Imam osjećaj da postaje kao svaki muškarac s kojim je u vezi... nikad nisam mislio da je sljedbenica... Ali pogledajte unatrag svakog muškarca... upravo to ona postaje?".

Kako bilo, Kourtney je podijelila i slatke fotgrafije svoje djece Penelope i Reigna, koje danas imaju 10 i osam godina, a na kojima uživaju na odmoru u gradu u kojem će se njihova mama udati tri godine kasnije.

Penelope je raznježila pratitelje na fotografiji s psićem, a kasnije se ponijela i kao dobra starija sestra, noseći brata po kamenim ulicama.

Kourtney iz braka s bivšim partnerom Scottom Disickom ima troje djece, uz Penelope i Reigna, tu je i 13-godišnji Mason. Ona i Travis stvorili su miješanu obitelj čiji su čkanovi i njegovo troje djece: 17-godišnja Alabama, 19-godišnji Landon i 24 godine stara Atiana de la Hoya, koje ima iz braka s modelom Shannom Moakler.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:08